Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Το πάρτι συνεχίζεται στο Faliro Summer Theater

Written by on 16 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Τα τραγούδια της σειράς «Αυτή Η Νύχτα Μένει» ζωντανά στο Faliro Summer Theater.

«Αυτή Η Νύχτα Μένει – Live». Το πάρτι συνεχίζεται με ένα καλοκαιρινό αφιέρωμα στη δεκαετία του ‘80 και στα ελληνικά τραγούδια που αγαπήσαμε.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης συναυλίας στο Θέατρο Πέτρας, το μεγάλο πάρτι του καλοκαιριού συνεχίζεται, αυτή τη φορά κοντά στη θάλασσα, στο Faliro Summer Theater, την Τετάρτη 26 Ιουλίου.

Με αφορμή την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει» με τα αξέχαστα, διαχρονικά τραγούδια της δεκαετίας του ’70 και του ‘80, αλλά και με πολλές ακόμη επιτυχίες που σφράγισαν μία ολόκληρη εποχή, η νύχτα αυτή θα καταλήξει σε γιορτή.

Διαφήμιση

Μία καλοκαιρινή γιορτή που σας προσκαλεί να τη ζήσετε μαζί με όλους τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στη σκηνή εκείνο το βράδυ.

Το σίγουρο είναι ότι η νύχτα θα μείνει αξέχαστη για το κέφι της και την αυθεντικότητά της, όπως ακριβώς και οι ήρωες της σειράς. Όπως οι ιστορίες τους.

Στη σκηνή θα παρελάσει ένας μεγάλος αριθμός από τους ηθοποιούς της σειράς που θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα παρασύρουν το κοινό στη γιορτή.

Στο Faliro Summer Theater θα τραγουδήσουν: Ο Στέλιος Διονυσίου και μαζί του οι τρεις καλλιτέχνες που χαρίζουν το ερμηνευτικό και φωνητικό ταλέντο τους σε ήρωες της σειράς, η Βένια Καραγιαννίδου (στη Διαμάντω) και η Αφροδίτη Χατζημηνά (στη Ζέτα), ο Άκης Δείξιμος (στον Ντίνο).

Ειδικοί καλεσμένοι στη συναυλία θα είναι ο Δημήτρης Κοντολάζος και η Μαίρη Μαράντη. Σε μία εμφάνιση – έκπληξη η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Συντονισμός – Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ηλίας Μπενέτος
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός

Παραγωγή: Αθηναϊκά Θέατρα

Πληροφορίες

Τετάρτη 26 Ιουλίου
Ώρα έναρξης: 21:00

Faliro Summer Theater
Ολυμπιακό Ακίνητο Tae Kwon Do
Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο

Εισιτήρια προπωλούνται
– Online: viva.gr, falirosummertheater.gr
– Στα ταμεία του Faliro Summer Theater (καθημερινά 10:30 – 17:30)
– Φυσικά σημεία: Καταστήματα Nova, Public, Media Markt
– Τηλεφωνικά στο 210 92 13 310 και στο 211 1000 365

[ad_2]

Source link