Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Τάμτα διασκευάζει το «Μέλυδρον» – Το τραγούδι του Μάνου Ξυδούς που ερμήνευσαν οι Πυλ Λαξ

Written by on 5 Μαΐου 2021

[ad_1]

Ακούστε το νέο ραδιοφωνικό single της Τάμτα.

Η αγαπημένη σε όλους μας Τάμτα δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει και να μας εντυπωσιάζει με την ικανότητά της να ελίσσεται ανάμεσα σε διαφορετικά μουσικά είδη.

Έτσι και τώρα, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του τραγουδιού, το «Μέλυδρον» με την υπογραφή του Μάνου Ξυδούς που ακούσαμε από τους Πυξ Λαξ το μακρινό 1999, επανακυκλοφορεί με τη μελωδική φωνή της Τάμτα.

Το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής μας ταξιδεύει σε νέους προορισμούς μέσα από τη φρέσκια ενορχήστρωση των Apon και Iamstrong.

«Είναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα / κι αν έχεις βρει πολλές στεριές καμία δεν σ’ αράζει / δώσ’ μου για φιλοδώρημα τραγούδι με τη μπάντα / είναι ωραία η θάλασσα γιατί με σένα μοιάζει», τραγουδά η Τάμτα και φέρνει για ακόμα μια φορά «ήλιους και θάλασσες».

Η διασκευή του «Μέλυδρον» συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ «Ο Πρίγκιπας Της Δυτικής Όχθης», ένα αφιέρωμα στη σπουδαία κληρονομιά του Μάνου Ξυδούς.

Στο άλμπουμ συμμετέχουν αλφαβητικά οι Δήμος Αναστασιάδης, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Βασίλης Καρράς, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης, Δημήτρης Μητροπάνος, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Στέλιος Ρόκκος, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Σαμπάνης, Τάμτα, Χρήστος Χολίδης, Goin’through, Onirama, Stavento.

Το άλμπουμ «Ο Πρίγκιπας Της Δυτικής Όχθης» κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[ad_2]

Source link