Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Rag’n’Bone Man παρουσιάζει το δυναμικό τραγούδι «Crossfire»

Written by on 5 Μαΐου 2021

[ad_1]

Το τρίτο δείγμα από το νέο άλμπουμ του Rag’n’Bone Man.

Ο Rag’n’Bone Man παρουσιάζει το δυναμικό τραγούδι «Crossfire» από το επερχόμενο άλμπουμ του «Life By Misadventure».

Αυτό είναι το τρίτο κατά σειρά δείγμα από τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά του Βρετανού τραγουδιστή και τραγουδοποιού.

Τον κύκλο του «Life By Misadventure» άνοιξε τον προηγούμενο Ιανουάριο το «All You Ever Wanted» και ακολούθησε στις αρχές του περασμένου Απριλίου η συνεργασία του Rag’n’Bone Man με την P!nk στο «Anywhere Away From Here», ένα τραγούδι που θα παρουσιάσουν οι δύο καλλιτέχνες στη σκηνή των BRIT Awards 2021, στις 11 Μαΐου.

Ο Rag’n’Bone Man έγραψε το  «Crossfire» μαζί με τους συνεργάτες του Ben Jackson-Cook και Bill Banwell.

Ο τραγουδιστής δήλωσε: «Το “Crossfire” μου ήρθε ως ιδέα σε ένα πραγματικά τρελό όνειρο. Το έγραψα μαζί με τον Ben JC (ο μουσικός μου που παίζει πλήκτρα και συνδημιουργός του άλμπουμ) και ο Bill (ο καταπληκτικός μουσικός μου που παίζει μπάσο) Και είμαι τόσο ενθουσιασμένος να παίξω αυτό το τραγούδι ζωντανά».

To νέο άλμπουμ του Rag’n’Bone Man ηχογραφήθηκε ζωντανά στο Nashville των Ηνωμένων Πολιτειών στα πρότυπα ενός live album με την παραγωγή του Mike Elizondo (Eminem, Fiona Apple, Alanis Morissette).

Εκτός από τους Ben Jackson-Cook και Bill Banwell, συμμετείχαν στις ηχογραφήσεις ο ντράμερ Daru Jones και η κιθαρίστρια Wendy Melvoin (μέλος των The Revolution του Prince).

Το «Life By Misadventure» θα κυκλοφορήσει από την Columbia Records / Sony Music την Παρασκευή 7 Μαΐου και θα περιέχει συνολικά 14 τραγούδια.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link