Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Ρία Ελληνίδου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Πάρε»

Written by on 12 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Το «Πάρε» είναι ένα δυναμικό τραγούδι που θα σας κάνει να αισθανθείτε την ενέργεια της Ρίας Ελληνίδου.

Η Ρία Ελληνίδου μας προσφέρει άλλο ένα εκρηκτικό τραγούδι με το νέο single της «Πάρε».

Σε συνεργασία με τους πολυπλατινένιους δημιουργούς Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου, η ταλαντούχα τραγουδίστρια δημιουργεί έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό μουσικής και στίχων.

Το «Πάρε» είναι ένα δυναμικό τσιφτετέλι που θα σας κάνει να χορέψετε και να αισθανθείτε την ενέργεια και τον χαρακτήρα της Ρίας Ελληνίδου.

Διαφήμιση

Μετά το εκρηκτικό «Σε Κάνω Κέφι» και το αισθαντικό «Τα Σημάδια», η Ρία Ελληνίδου βάζει ρυθμό στο καλοκαίρι με το νέο τραγούδι της «Πάρε».

Με το μοναδικό της ταμπεραμέντο και την εκρηκτική φωνή της, η Ρίας Ελληνίδου καταφέρνει να μαγνητίσει τα βλέμματα και να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία.

Στο μοντέρνο music που συνοδεύει το τραγούδι, ο σκηνοθέτης Alex Κωνσταντινίδης καταφέρνει να αποτυπώσει με μοναδικό τρόπο την εκφραστικότητα και την προσωπικότητα της Ρίας Ελληνίδου.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου single της, η Ρία Ελληνίδου συνεχίζει να πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές στιγμές στο κοινό.

Η Ρία Ελληνίδου είναι μια παρουσία που ξεχωρίζει για την ενέργεια και το ταλέντο της και το νέο τραγούδι της «Πάρε» αποτελεί μια ακόμα απόδειξη, καθώς συνεχίζει να εξελίσσεται και να εκπλήσσει με τη μουσική της, ενώ οι εμφανίσεις της αποτελούν πάντα έναν πόλο έλξης και προσελκύουν το ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



[ad_2]

Source link