Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Μου δίνει τόσες πολλές συμβουλές»

Written by on 12 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Ice Spice μίλησε για τις συνεργασίες με την Taylor Swift και τη Nicki Minaj.

Η Ice Spice έχει κυριαρχήσει τη φετινή χρονιά με μία σειρά με σημαντικές συνεργασίες, αλλά η επιτυχία δεν είναι το μόνο που έχει αποκομίσει από αυτά τα τραγούδια.

Σε μία νέα συνέντευξή της στην εφημερίδα The Guardian που δημοσιεύτηκε πριν από την εμφάνισή της στο Wireless Festival του Λονδίνου, η Ice Spice διηγήθηκε πώς προέκυψε η συνεργασία της με την Taylor Swift και εξήγησε ότι διατηρεί ακόμα επαφή με την αστέρας της pop.

Σύμφωνα με την Ice Spice, η Taylor Swift, η οποία την επέλεξε για το πολυσυζητημένο remix του «Karma», άκουγε το EP «Like…?» της ράπερ το διάστημα που έκανε πρόβες για την περιοδεία της «The Eras Tour».

Διαφήμιση

«Αντέδρασα κάπως έτσι: “Ασχολείσαι με το πρότζεκτ μου; Τι;”», θυμήθηκε η Ice Spice.

«Είναι τόσο γλυκιά – είχα πάθει εμμονή με το πόσο ταπεινή ήταν και πρόθυμη να δουλέψει. Μου δίνει τόσες πολλές συμβουλές – μιλάμε όλη την ώρα και είναι τόσο αστεία», συνέχισε.

«Αλλά δεν μπορώ να πω τι μου λέει», πρόσθεσε η Ice Spice για τις συνομιλίες τους.

Το remix του «Karma» έφτασε στο Νο. 2 του Billboard Hot 100 και πλέον είναι μαζί το «Lavender Haze» τα δύο τραγούδια από το άλμπουμ «Midnights» της Taylor Swift με τη δεύτερη υψηλότερη θέση στο chart.

Taylor Swift - Ice Spice

Η ιδέα για τη συνεργασία ήρθε από την Ice Spice. Η ράπερ επικοινώνησε μέσω της ομάδας της, η οποία είπε στην αντίστοιχη ομάδα της τραγουδίστριας: «Έι, η Ice είναι μεγάλη θαυμάστρια της Taylor από τότε που ήταν μικρό παιδί, θα ήθελε πολύ να συνεργαστείτε, αν αυτό ήταν ποτέ κάτι που θα μπορούσε να γίνει».

Όπως συμβαίνει ήδη με τόσα πολλά στην καριέρα της, το όνειρο της Ice Spice έγινε πραγματικότητα και σύντομα παρουσίασε το remix του «Karma» μαζί με την Taylor Swift σε ένα κατάμεστο γήπεδο στη στάση του «The Eras Tour» στο Νιου Τζέρσεϊ στις 19 Μαΐου.

Εκτός από την Taylor Swift, η Nicki Minaj υπήρξε άλλη μία βασική συνεργάτιδα της Ice Spice αυτή τη χρονιά.

Οι δύο Νεοϋορκέζες ράπερ έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους σε ένα remix του «Princess Diana» της Ice Spice, το οποίο έφτασε στο Νο. 4 του Hot 100 και στο «Barbie World» για το soundtrack της ταινίας «Barbie», το οποίο βρέθηκε στο Νο. 7 του chart.

Στην ίδια συνέντευξη στον Guardian, η Ice Spice τόνισε πόσα έμαθε από το χρόνο που πέρασε με τη Nicki Minaj.

«Μου έλεγε να μαθαίνω από τα λάθη της – απλά να την παρακολουθείς γενικά, αν δώσεις αρκετή προσοχή, θα δεις τι πρέπει να κάνεις», δήλωσε η Ice Spice.

«Μου αρέσει να της μιλάω για πράγματα που δεν μπορώ να μιλήσω δημοσίως – σημαίνει τόσα πολλά να μπορώ να έχω κάποια σαν κι αυτήν», πρόσθεσε.

Εκτός από το «Karma», το «Princess Diana» και το «Barbie World» και ένα τέταρτο τραγούδι της Ice Spice ανέβηκε στο Top 10 του Hot 100 φέτος: το ντουέτο με την PinkPantheress στο «Boy’s A Liar, Pt. 2», το οποίο έφτασε στο Νο. 3.

[ad_2]

Source link