Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Αντύπας και Locomondo σε μία ανατρεπτική συνεργασία

Written by on 12 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Αντύπας και οι Locomondo αποδεικνύουν ότι η μουσική δεν έχει σύνορα.

Ο Αντύπας και οι Locomondo πρωταγωνιστούν στην πιο αναπάντεχη και ανατρεπτική μουσική σύμπραξη και μας χαρίζουν με το «Ψέματα Λέω» το πιο διαφορετικό τραγούδι του φετινού καλοκαιριού.

Το «Ψέματα Λέω», συνδυάζει το reggae με το τσιφτετέλι και το ροκ με το λαϊκό, αλλά και τις μοναδικές καλλιτεχνικές ταυτότητες του Αντύπα και των Locomondo.

Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη δισκογραφική συνεργασία του συγκροτήματος εδώ και 15 χρόνια, αλλά και η πρώτη φορά που συνεργάζεται με έναν λαϊκό καλλιτέχνη.

Διαφήμιση

Το «Ψέματα Λέω», σε μουσική και στίχους του Αντύπα και του Πρόδρομου Μαζλουμίδη, έγινε δεκτό με μεγάλο ενθουσιασμό στα social media πριν καν κυκλοφορήσει.

Το τραγούδι συνοδεύεται από video, σε σκηνοθεσία Mike Marzz, που μαγνητοσκοπήθηκε κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης, μεταφέροντας μας τη μαγεία της δημιουργίας και την εξαιρετική χημεία των καλλιτεχνών.

Ο συνδυασμός της ενέργειας του Αντύπα και των Locomondo δημιουργεί μία ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, που αναμειγνύει διάφορα μουσικά είδη και δημιουργεί έναν μοναδικό ήχο που θα μας συντροφεύει όλο το καλοκαίρι.

Με το «Ψέματα Λέω», ο Αντύπας και οι Locomondo αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά την αξία τους στον χώρο της ελληνικής μουσικής, προσφέροντας ένα τραγούδι που θα κερδίσει με την πρώτη ακρόαση.

Με την ανατρεπτική συνεργασία τους, ο Αντύπας και οι Locomondo αποδεικνύουν ότι η μουσική δεν έχει σύνορα και μπορεί να ενώνει ανθρώπους από διαφορετικά μουσικά είδη.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



[ad_2]

Source link