Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ για τους θαυμαστές τους και τους προσκαλούν να συμμετάσχουν

Written by on 22 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Οι Metallica αναζητούν απροσδόκητες ιστορίες από τους μεγαλύτερους θαυμαστές τους.

Οι Metallica ετοιμάζουν ένα ντοκιμαντέρ για τους θαυμαστές τους και τους προσκαλούν να συμμετάσχουν.

Το συγκρότημα έστειλε την πρόσκληση μέσω μίας αγγελίας που αναρτήθηκε σε διάφορα σημεία στο διαδίκτυο από τα Mercury Studios της Universal Music Group, τα οποία συμμετείχαν και στην κυκλοφορία της συναυλιακής ταινίας «S&M2» των Metallica το 2020.

«Έχουν επηρεάσει οι Metallica την πορεία της ζωής σας; Έχετε κάνει τρελά πράγματα για να δείτε το συγκρότημα ζωντανά; Οι Metallica αναζητούν τα πιο δυνατά μέλη της οικογένειάς τους! Θέλουμε τη δική σας ιστορία», αναφέρεται στην πρόσκληση.

Διαφήμιση

Στη συνέχεια, ένα κώδικας QR οδηγεί τους θαυμαστές σε μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Metallica στα Mercury Studios, ενώ υπάρχει επίσης μία ηλεκτρονική φόρμα που ζητά από τους θαυμαστές των Metallica να απαντήσουν σε μία σειρά από ερωτήσεις σχετικά με την ακλόνητη αφοσίωσή τους στο συγκρότημα.

Οι superfans καλούνται να εξηγήσουν «γιατί αισθάνονται ότι διαφέρουν από τους άλλους θαυμαστές των Metallica» και να απαντήσουν, μεταξύ άλλων, στο ερώτημα: «Αν υπήρχε μία ταινία βασισμένη στη ζωή σας, ποιο τραγούδι ή ποια τραγούδια των Metallica θα ήταν στο soundtrack και γιατί;».

Ο υπεύθυνος casting Darren C. Moore μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Reality TV Casting Calls στο Facebook.

«Είναι οι Metallica το αγαπημένο σας συγκρότημα; Είστε ένας ισχυρός δικηγόρος που παρακολουθεί τους Metallica από το γυμνάσιο; Έχετε ένα ολόκληρο δωμάτιο στο σπίτι σας αφιερωμένο στους Metallica; Οφείλετε ένα σημαντικό επίτευγμα της ζωής σας στη μουσική τους;», έγραψε.

Metallica

Όπως σημείωσε, η ομάδα της παραγωγής αναζητά «σπουδαίες προσωπικότητες, μοναδικούς χαρακτήρες και απροσδόκητες ιστορίες από θαυμαστές των Metallica που θεωρούν τους Metallica το αγαπημένο τους συγκρότημα».

Εν ολίγοις, οι θαυμαστές που θα εμφανιστούν στο ντοκιμαντέρ, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να θεωρηθούν το «πέμπτο μέλος» των Metallica, σύμφωνα με το Moore.

Όλες οι ιστορίες και τα κοινωνικά στρώματα είναι ευπρόσδεκτα και ενθαρρύνονται να δηλώσουν το ενδιαφέρουν τους.

Οι Metallica συνεχίζουν αυτή τη στιγμή την παγκόσμια περιοδεία τους «M72 World Tour», στο πλαίσιο της οποίας το συγκρότημα δίνει δύο συναυλίες σε κάθε πόλη που επισκέπτεται, με κάθε «No Repeat Weekend» να περιλαμβάνει δύο εντελώς διαφορετικά setlists και support lineups.

Την περασμένη εβδομάδα, οι Metallica και η Trafalgar Releasing έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο trailer για την επερχόμενη κινηματογραφική προβολή του «Metallica: M72 World Tour Live From Arlington, TX – A Two Night Event», με υλικό από τις συναυλίες της ευρωπαϊκής περιοδείας του συγκροτήματος αυτό το καλοκαίρι.

Η ζωντανή μετάδοση της συναυλίας των Metallica στο AT&T Stadium στο Arlington του Τέξας θα προβληθεί και στους ελληνικούς κινηματογράφους το Σάββατο 19 Αυγούστου και τη Δευτέρα 21 Αυγούστου.

[ad_2]

Source link