Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Jungkook των BTS θέλει να γίνει «τεράστιος pop star»

Written by on 22 Ιουλίου 2023

[ad_1]

«Θέλω να μπορέσω να ζήσω πραγματικά αυτό το συναίσθημα».

Ο Jungkook των BTS εξήγησε το τι σημαίνει για εκείνον ο όρος «τεράστιος pop star» και πώς αντιμετωπίζει τη δική του μουσική καριέρα αυτή τη στιγμή.

Ο Νοτιοκορεάτης τραγουδιστής έκανε πρόσφατα το σόλο ντεμπούτο του με το single «Seven» με τη συμμετοχή της Αμερικανίδας ράπερ Latto.

Το τραγούδι, το οποίο έχει περιγραφεί από την Big Hit Music ως η αρχή των «επίσημων σόλο δραστηριοτήτων» του Jungkook, κυκλοφόρησε μία δεκαετία μετά το ντεμπούτο του ως μέλος του boyband των BTS.

Διαφήμιση

Μιλώντας στο Weverse Magazine με αφορμή την κυκλοφορία του «Seven», ο Jungkook αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του ως καλλιτέχνης, λέγοντας ότι ο «ένας μεγάλος στόχος» του είναι να γίνει ένας «τεράστιος pop star».

Η απάντηση του Jungkook προκάλεσε σύγχυση στον συντάκτη της συνέντευξης, ο οποίος ρώτησε: «Είσαι ήδη ένας τεράστιος pop star, έτσι δεν είναι;».

«Όχι, δεν το βλέπω έτσι», απάντησε ο Jungkook, προσθέτοντας ότι η φιλοδοξία του ως μουσικός είναι να «εκτιμηθεί περισσότερο και να γίνει ακόμα καλύτερος».

«Με μία λέξη, cool. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κάνω αυτό. Θέλω να γίνω αυτό το είδος pop star μία μέρα – θέλω να μπορέσω να ζήσω πραγματικά αυτό το συναίσθημα», συνέχισε.

Jungkook

«Ελπίζω να έρθει η μέρα που θα μπορώ να κοιτάξω τον εαυτό μου από την οπτική γωνία ενός τρίτου προσώπου και να του δώσω αυτή την αναγνώριση. Θα ξέρω ότι είμαι αυτός ο τύπος pop star όταν θα μπορώ να το κάνω αυτό», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Jungkook περιέγραψε επίσης πώς προέκυψε το «Seven» και μίλησε για τη διαδικασία της κυκλοφορίας του.

«Δεν ήταν κάτι που είχα σχεδιάσει εκ των προτέρων. Ο παραγωγός Bang Si-hyuk απλά μου το έβαλε να το ακούσω και ήταν τόσο καλό που είπα: “Ω, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνω αυτό”», αποκάλυψε

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Jungkook κυκλοφόρησε δύο remixes για το «Seven».

Το «Summer Mix» ανοίγει με ένα τζαζ σόλο πνευστών και διαθέτει ένα πιο έντονο, χορευτικό instrumental. Εν τω μεταξύ, το «Band Ver.» αντικαθιστά την ακουστική κιθάρα του τραγουδιού με πιο παραδοσιακά drum beats.

Ενώ το «Seven» θεωρείται το επίσημο ντεμπούτο του ως σόλο καλλιτέχνης, ο Jungkook έχει ήδη κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια, όπως το «Dreamers» για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022, το «My You» για το Festa 2022 των BTS και το «Stay Alive» για το webtoon «7Fates: CHAKHO».

[ad_2]

Source link