Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Απαντά στο ενδεχόμενο βιογραφικής ταινίας για τους Guns N’ Roses

Written by on 22 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Slash ανέλυσε τις προκλήσεις που παρουσιάζει η παραγωγή μίας ταινίας για ένα συγκρότημα όπως οι Guns N’ Roses.

Αν και ο Slash έγινε παραγωγός ταινιών πριν από μία δεκαετία, όταν η εταιρεία του Slasher Films κυκλοφόρησε τον πρώτο έργο της, «Nothing Left To Fear», ο κιθαρίστας λέει ότι δεν ενδιαφέρεται να κάνει την παραγωγή μίας ταινίας για την ιστορία των Guns N’ Roses.

«Απλά δεν το βλέπω να συμβαίνει στο ορατό μέλλον», δήλωσε σε μία νέα συνέντευξή του στο Yahoo! Entertainment, λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία των Guns N’ Roses στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το Σάββατο 22 Ιουλίου.

«Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ, γιατί ποιος ξέρει, μπορώ να σκέφτομαι μόνο ως ένα σημείο. Αλλά ποτέ δεν μπόρεσα να φανταστώ πώς πρόκειται να φτάσουμε εκεί», πρόσθεσε.

Διαφήμιση

Ο Slash ανέλυσε στη συνέχεια τις προκλήσεις που παρουσιάζει η παραγωγή μίας ταινίας για ένα συγκρότημα όπως οι Guns N’ Roses και εξήγησε γιατί δεν θα αναλάβει αυτό το εγχείρημα.

«Είναι άλλο πράγμα να προσπαθείς να βρεις ηθοποιούς να υποδυθούν τους ανθρώπους του συγκροτήματος και άλλο η θεατρική αναπαράσταση όλων της ζωής και της μουσικής σκηνής και της καθημερινότητας των μουσικών και όλα αυτά τα πράγματα», ανέφερε.

«Είναι πάντα μία κατασκευασμένη, υπερβολική βλακεία. Και πολύ σπάνια βλέπεις μία ταινία που να μοιάζει πραγματικά αληθινή», υποστήριξε.

«Και έτσι δεν θέλω καν να συμμετάσχω σε αυτό. Απλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι αντάξιος. Έχω δει πολλές κακές ταινίες και με τρελαίνουν», είπε.

Guns N' Roses - Axl Rose - Slash - Austin City Limits Music Festival 2019

Ενώ δεν πρόκειται να έρθει σύντομα στη μεγάλη οθόνη η ιστορία των Guns N’ Roses, ο Slash αποκάλυψε στη συνέχεια ότι ετοιμάζει μία ταινία τρόμου για ένα πλασματικό ροκ συγκρότημα.

«Στην πραγματικότητα δουλεύω σε μία ταινία που αφορά ένα ροκ συγκρότημα. Είναι μία ταινία τρόμου. Αυτό είναι κάτι που αποφεύγω, επειδή τα πρώτα σενάρια που παίρνω πάντα είναι σενάρια τρόμου που σχετίζονται με τη ροκ», σχολίασε.

«Αλλά υπάρχει ένα πολύ καλό σενάριο στο οποίο συμμετέχω. Αλλά απλά περιστρέφεται γύρω από ένα συγκρότημα και έχει λίγη μουσική μέσα. Θα βγει του χρόνου. Είναι φανταστικό. Αλλά αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Ο Slash είχε απορρίψει την ιδέα μίας βιογραφικής ταινίας για τους Guns N’ Roses σε συνέντευξή του στην Belfast Telegraph το 2014.

«Δεν θα ήθελα να δω μία βιογραφική ταινία για τους Guns N’ Roses. Είναι πραγματικά σπάνιο να βλέπεις ηθοποιούς να υποδύονται καλά μουσικούς που είναι ακόμα ζωντανοί», δήλωσε.

«Δεν νομίζω ότι το rock ‘n’ roll μεταφέρεται στον κινηματογράφο, δεν νομίζω ότι αποτυπώνουν πραγματικά το ζοφερό κλίμα του», υποστήριξε.

[ad_2]

Source link