Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Δάκρυσε μιλώντας για τις σχέσεις της με την αδελφή της Britney Spears.

Written by on 22 Ιουλίου 2023

[ad_1]

«Δεν έχω τίποτα άλλο παρά απόλυτη αγάπη για κάθε μέλος της οικογένειάς μου».

Η Jamie Lynn Spears δάκρυσε μιλώντας για την ταραχώδη σχέση της με την αδελφή της Britney Spears.

Οι δύο αδελφές είχαν αποξενωθεί κατά τη διάρκεια των 13 ετών κηδεμονίας της Britney Spears, η οποία έληξε τον Νοέμβριο του 2021.

Η διαμάχη τους έφτασε στο απόγειό της τον Ιανουάριο του 2022, όταν η Jamie Lynn αναφέρθηκε στην οικογένειά της στο βιβλίο «Things I Should Have Said», με την Britney Sperars να στέλνει εξώδικο στην αδελφή της, απαιτώντας να μην αναφέρει το όνομά της στις συνεντεύξεις της.

Διαφήμιση

Ενώ οι αντιπαραθέσεις έδειχναν να ανήκουν στο παρελθόν, με την Britney Spears να αποκαλύπτει τον περασμένο ότι είχε επισκεφτεί τη μικρότερη αδελφή της, μια πηγή δήλωσε ότι στην πραγματικότητα δεν έχουν συμφιλιωθεί.

Παρ’ όλα αυτά, η Jamie Lynn Spears διέψευσε τις φήμες σε μία νέα συνέντευξή της στο Variety.

«Δεν έχω τίποτα άλλο παρά απόλυτη αγάπη για κάθε μέλος της οικογένειάς μου», ανέφερε.

«Αν έμαθα κάτι από την περασμένη χρονιά, που ήμουν τόσο ανοιχτή και ένιωθα ότι έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου κατά καιρούς, δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να πω», είπε.

«Απλά πρέπει να το αφήσω εκεί που είναι, επειδή αυτές οι συζητήσεις πρέπει να είναι προσωπικές. Το μόνο στο οποίο μπορώ να επικεντρωθώ τώρα είναι τα κορίτσια μου, ο σύζυγός μου και η δουλειά που κάνω», πρόσθεσε.

Jamie Lynn Spears - Britney Spears

Η Jamie Lynn Spears μίλησε στη συνέχεια για τη δημόσια διαμάχη της με την Britney Spears μετά το τέλος των 13 ετών της κηδεμονίας της τραγουδίστριας και τον συναισθηματικό αντίκτυπο που είχε στην ίδια και στα παιδιά της – ειδικά στη μεγαλύτερη κόρη της, τη 15χρονη Maddie.

«Με στεναχωρεί», είπε η 32χρονη ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια.

«Δεν θέλω η κόρη μου να αισθάνεται έτσι. Οπότε πρέπει να πω ότι δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση στα παιδιά μου – ειδικά στη μεγαλύτερη κόρη μου, η οποία έχει επηρεαστεί πολύ από όλο αυτό – δεν θα της επιτρέψω να νιώσει έτσι στη ζωή της», σημείωσε.

Αλλά παρά την κριτική που δέχτηκε τόσο από την αδελφή της όσο και από το κοινό, η Jamie Lynn Spears δήλωσε ότι τα παιδιά της είναι αυτά που τη βοηθούν να προχωράει μπροστά.

«Η δύναμή μου πηγάζει από την αγάπη για τα παιδιά μου και από το γεγονός ότι φροντίζω να μην υποκύπτω σε τίποτα άλλο εκτός από αυτό που ξέρω ότι είναι γνήσιο και αληθινό. Ήταν δύσκολο, αλλά στο τέλος της ημέρας, δείτε πού βρίσκομαι τώρα», είπε.

Σε άλλο σημείο της ειλικρινούς συνέντευξης, η Jamie Lynn αποκάλυψε αν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της ξανά στη σκηνή μαζί με την Britney Spears.

Διαφήμιση

«Δεν ξέρω. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είμαι πραγματικά συγκεντρωμένη σε εμένα και σε αυτό που κάνω. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορέσω να συμμετέχω σε σειρές όπως το “Sweet Magnolias”», σχολίασε.

«Και στη συνέχεια αγωνίστηκα σκληρά για να επαναφέρω έναν χαρακτήρα από την παιδική μου ηλικία. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, επειδή τα όνειρά μου γίνονται πραγματικότητα», συνέχισε.

Η Jamie Lynn Spears πρωταγωνιστεί στη σειρά «Sweet Magnolias» του Netflix, η οποία επέστρεψε με την τρίτη σεζόν της στις 20 Ιουλίου, καθώς και στο «Zoey 102», τη συνέχεια της σειράς «Zoey 101», που θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ στις 27 Ιουλίου.

[ad_2]

Source link