Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Dimitri Vegas & Like Mike συναντούν τους David Guetta, Akon και Afro Bros στο «She Knows»

Written by on 22 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Οι Dimitri Vegas & Like Mike ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο.

Οι Dimitri Vegas & Like Mike μας δίνουν μία πρώτη γεύση από το επερχόμενο πρώτο άλμπουμ τους «Rewind + Repeat» με την κυκλοφορία του πρώτου single «She Knows», μία εκπληκτική συνεργασία με τους David Guetta, Akon και Afro Bros.

Το πρώτο άλμπουμ των Dimitri Vegas & Like Mike χαρακτηρίζεται από επιρροές από τα ’90s και συνδυάζει ήχους από trance, techno, rave και hardcore δημιουργώντας νοσταλγία στους λάτρεις αυτής της μουσικής.

Είναι γνωστό ότι οι Dimitri Vegas & Like Mike, ως οι Νο. 2 DJ’s στον κόσμο, ξέρουν πώς να κάνουν το κοινό να διασκεδάζει και ήδη σχεδιάζουν μεγάλες εκπλήξεις εν όψει αυτής της μεγάλης κυκλοφορίας.

Διαφήμιση

Για να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία στο κοινό, τα περισσότερα από τα singles του «Rewind + Repeat» θα συνοδεύονται από ένα μίνι ντοκιμαντέρ που θα μεταφέρει το κοινό στα παρασκήνια ώστε να μάθει όλη τη διαδικασία της δημιουργίας κάθε τραγουδιού.

Σε ηχητικό επίπεδο, το άλμπουμ θα μας ταξιδέψει σε κλασικούς ήχους από όλες τις εποχές μέσα από συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι David Guetta, Armin Van Buuren, Creeds, Lil Jon και Regard, μεταξύ άλλων.

Το κεφάλαιο του «Rewind + Repeat» ανοίγει δυναμικά με την κυκλοφορία του εκρηκτικού single «She Knows», το οποίο συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των ηλεκτρονικών και hip-hop/R&B ήχων.

Οι Dimitri Vegas & Like Mike και ο David Guetta έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, όπως και ο David Guetta και ο Akon στις τεράστιες επιτυχίες «Sexy Bitch» και «Play Hard», οπότε ήταν φυσικό να προκύψει αυτή η νέα συνεργασία.

Το «She Knows» ξεκινάει με μία δυνατή μελωδία και ένα έντονο μπάσο που δένει τέλεια με τα φωνητικά και θα απογειώσει κάθε πάρτι. Το τραγούδι απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων, από τους λάτρεις της dance σκηνής και των κλασικών 90’s μέχρι τους φανατικούς του hip-hop/R&B.

Οι Dimitri Vegas & Like Mike θα κάνουν μία ξεχωριστή εμφάνιση στην κεντρική σκηνή του Tomorrowland και θα παρουσιάσουν ένα σόου βασισμένο στο άλμπουμ «Rewind + Repeat», το οποίο θα μεταδοθεί μέσω livestreaming και αναμένεται να συγκεντρώσει εκατομμύρια θεατές από όλο τον κόσμο.

«Είναι καταπληκτικό που συνεργαζόμαστε ξανά με τον David σε αυτό το καλοκαιρινό τραγούδι – και δεδομένου ότι είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του Akon, αυτή η συνεργασία ταιριάζει απόλυτα σε εμάς», δηλώνουν οι Dimitri Vegas & Like Mike.

«Το sample από το περίφημο “The Sunclub – Fiesta” είναι μέρος αυτού του μουσικού ταξιδιού και ήταν σίγουρα η βάση για αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε με το επερχόμενο άλμπουμ μας: να επιστρέψουμε στις ρίζες μας!», προσθέτουν.

[ad_2]

Source link