Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Είχε οπιοειδή στον οργανισμό της τη στιγμή του θανάτου της

Written by on 16 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Lisa Marie Presley.

Η Lisa Marie Presley είχε οπιοειδή και άλλες ουσίες στον οργανισμό της τη στιγμή του θανάτου της.

Έξι μήνες μετά τη σοκαριστικό και απροσδόκητο θάνατο της Lisa Marie Presley στις 12 Ιανουαρίου σε ηλικία 54 ετών, έγιναν γνωστές πιο ακριβείς απαντήσεις για τις συνθήκες της πρόωρης απώλειάς της.

Μετά τη δημοσίευση της ιατροδικαστής έκθεσης αυτήν την εβδομάδα, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της τοξικολογικής έκθεσης για την ώρα του θανάτου της Lisa Marie Presley, που αποκαλύπτουν ότι η τραγουδίστρια είχε θεραπευτικά επίπεδα οξυκωδόνης στο αίμα της.

Διαφήμιση

Επιπλέον, στον οργανισμό της εντοπίστηκε και ένα δεύτερο οπιοειδές, γνωστό ως βουπρενορφίνη.

Το συγκεκριμένο οπιοειδές μπορεί να συνταγογραφηθεί για την ανακούφιση από τον πόνο και για τη θεραπεία της εξάρτησης από οπιοειδή.

Κατά την τοξικολογική εξέταση εντοπίστηκαν επίσης ίχνη κουετιαπίνης, ενός αντιψυχωσικού φαρμάκου.

Lisa Marie Presley

Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής έκθεσης έγιναν γνωστά λίγο μετά την ανακοίνωση της αιτίας θανάτου της Lisa Marie Presley από την ιατροδικαστική υπηρεσία της κομητείας του Λος Άντζελες, η οποία αποκάλυψε ότι η κόρη του Elvis Presley πέθανε από επιπλοκές απόφραξης του λεπτού εντέρου.

Η νεκροψία έδειξε ότι τα οπιοειδή στον οργανισμό της δεν συνέβαλαν στον θάνατό της.

Σύμφωνα με τη νεκροψία, «η απόφραξη είχε τη μορφή στριφογυρισμένο λεπτού εντέρου που προκλήθηκε από συμφύσεις που αναπτύχθηκαν μετά από βαριατρική χειρουργική επέμβαση πριν από χρόνια».

«Πρόκειται για μία γνωστή μακροχρόνια επιπλοκή αυτού του είδους της χειρουργικής επέμβασης», σημειώνεται.

Μετά το θάνατο της Lisa Marie Presley, δημοσίευμα του TMZ, που επικαλέστηκε πηγές από την οικογένειά της, υποστήριξε ότι η τραγουδίστρια έπαιρνε φάρμακα αδυνατίσματος και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για απώλεια βάρους δύο μήνες πριν από την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες 2023, χάνοντας πάνω από 22 κιλά.

Το δημοσίευμα υποστήριζε επίσης ότι η Lisa Marie Presley έκανε χρήση οπιοειδών.

Η Lisa Marie Presley κηδεύτηκε στο κτήμα Graceland του Elvis Presley στο Μέμφις του Τενεσί, δίπλα στον γιο της, Benjamin Keough, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 27 ετών το 2020.

[ad_2]

Source link