Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Θα κυκλοφορήσουν «από μέρα σε μέρα» νέο τραγούδι

Written by on 16 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Οι Guns N’ Roses έχουν «ήδη ηχογραφήσει αρκετά τραγούδια».

Ο Tom Mayhue, μακροχρόνιος διευθυντής παραγωγής των Guns N’ Roses, επιβεβαίωσε ότι έρχεται σύντομα ένα νέο single από το συγκρότημα.

Ο Mayhue αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδια του θρυλικού συγκροτήματος ενώ μιλούσε στα μέσα ενημέρωσης πριν από τη συναυλία των Guns N’ Roses στις 13 Ιουλίου στο Παρίσι της Γαλλίας.

Αφού σημείωσε ότι οι Guns N’ Roses θα ολοκληρώσουν το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας τους στα μέσα Οκτωβρίου, υποστήριξε ότι το συγκρότημα μπορεί να κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του «από μέρα σε μέρα».

Διαφήμιση

«Και ξέρω ότι το συγκρότημα θα αρχίσει να δουλεύει πάνω σε νέα μουσική. Έχουν ήδη ηχογραφήσει αρκετά τραγούδια», ανέφερε.

«Οπότε θα κυκλοφορήσει νέα μουσική από τους Guns N’ Roses πολύ σύντομα. Στην πραγματικότητα, νομίζω προσπαθούν να κυκλοφορήσουν από μέρα σε μέρα ένα single, οπότε μπορεί να ακούσετε κάτι πολύ, πολύ σύντομα», αποκάλυψε.

Όσον αφορά το ύφος της νέας μουσικής των Guns N’ Roses, ο Tom Mayhue άφησε να εννοηθεί ότι το επερχόμενο single είναι ένα από τα τραγούδια που το συγκρότημα είχε γράψει κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του «Appetite For Destruction».

«Ακούγεται υπέροχη. Είναι πολύ περισσότερος στο ύφος του “Appetite”. Είχαν πολλά τραγούδια. Όταν το συγκρότημα πήγε αρχικά και ηχογράφησε το “Appetite For Destruction”, νομίζω ότι ηχογράφησαν γύρω στα 29 τραγούδια», είπε.

«Οπότε υπάρχουν αρκετά άλλα τραγούδια που περίσσεψαν και δεν μπήκαν στο πρώτο άλμπουμ», πρόσθεσε.

Οι Guns N' Roses στο Glastonbury 2023.

Τον περασμένο μήνα, τα Urban Sound Studios του Όσλο ανάρτησαν στο Instagram μία νέα φωτογραφία του Axl Rose και του Slash των Guns N’ Roses, προφανώς την ημέρα μετά την εμφάνιση του συγκροτήματος στο φεστιβάλ Tons Of Rock στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας.

Τα Urban Sound Studios έγραψαν: «Περάσαμε χρόνο με αυτούς τους δύο θρύλους του ροκ στο στούντιο σήμερα. Πολύ καλά παιδιά! (Οι δύο στη μέση…). Το συγκρότημα ήθελε ένα ωραίο στούντιο με ποικιλία ηχείων και ακουστικών για να ακούσει νέες μίξεις πριν φύγει για το Glastonbury».

«Η μουσική τους ακούγεται καταπληκτική!», πρόσθεσαν το στούντιο για το υλικό που ετοίμασε το συγκρότημα στους χώρους του.

Η τελευταία κυκλοφορία των Guns N’ Roses ήταν το EP «Hard Skool» τον Φεβρουάριο του 2022.

Το EP, το οποίο ήταν αποκλειστικά διαθέσιμο στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των Guns N’ Roses, περιείχε τα δύο νέα τραγούδια που κυκλοφόρησε το συγκρότημα το 2021 – το ομώνυμο τραγούδι «Hard Skool» και το «ABSUЯD» – καθώς και live εκδοχές των «Don’t Cry» και «You’re Crazy».

[ad_2]

Source link