Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Becky Hill κυκλοφορεί το νέο drum ‘n’ bass τραγούδι «Disconnect»

Written by on 16 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Becky Hill  συνεργάζεται με τους πρωτοπόρους του drum ‘n’ bass Chase & Status.

Η Becky Hill κυκλοφορεί το νέο drum ‘n’ bass τραγούδι «Disconnect».

Με το «Disconnect», σε παραγωγή των θρυλικών πρωτοπόρων του drum ‘n’ bass Chase & Status, η Becky Hill επιβεβαιώνει την αναμφισβήτητη θέση της στη σκηνή.

Αφού συνεργάστηκε με τον Wilkinson για να κυκλοφορήσει ένα από τα μεγαλύτερα drum ‘n’ bass τραγούδια μέχρι σήμερα, το «Afterglow», και επανασυνδέθηκε μαζί του πέρυσι «Here For You», η Becky Hill εμβαθύνει επίσης στις γνώσεις και την αγάπη της για το είδος στο podcast «The Art of Rave», στο οποίο φιλοξενεί συνεντεύξεις με τους DJ Zinc, Roni Size και Fabio & Grooverider.

Διαφήμιση

Το «Disconnect» περιλαμβάνει όλα όσα αγαπούν οι θαυμαστές της Becky Hill.

Από την αρχή, η δυναμική φωνή της Becky Hill αποπνέει την ποιότητα και τη στάση μίας σταρ, πριν το «Disconnect» εξελιχθεί σε έναν drum ‘n’ bass ύμνο.

Το τραγούδι διαθέτει το φεστιβαλικό παλμό που χαρακτήριζε προηγούμενες επιτυχίες της Becky Hill όπως τα «Afterglow», «Gecko (Overdrive)» (με τον Oliver Heldens) και «Remember» (με τον David Guetta).

Το «Disconnect» ήδη έχει αποδειχθεί αντάξιό τους κατά τη διάρκεια των αξιομνημόνευτων εμφανίσεων της Becky Hill στο Glastonbury, το Big Weekend του Radio 1, το Parklife και το TRNSMT.

Η Becky Hill σχολιάζει: «Μία δεκαετία μετά το “Afterglow” και ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να το κάνω ξανά, αλλά ποτέ δεν ήμουν πιο ενθουσιασμένη για ένα drum ‘n’ bass τραγούδι από ό,τι είμαι για το “Disconnect”».

«Είναι ένα πραγματικό τραγούδι για το dance floor που ακροβατεί ανάμεσα στο rave και το ραδιόφωνο, και η συνεργασία με τους Chase & Status, με τους οποίους ονειρευόμουν να συνεργαστώ από τότε που ήμουν έφηβη, είναι μία σημαντική στιγμή για εμένα», συνεχίζει.

«Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορεί στα φεστιβάλ και ανυπομονώ να το ακούσουν όλοι. Είμαι τόσο υπερήφανη γι’ αυτό το τραγούδι» αναφέρει.

Εν τω μεταξύ, η Becky Hill συνεχίζει να προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της το επόμενο έτος.

[ad_2]

Source link