Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Αυτή Τη Νύχτα» ο DJ Kas φέρνει afrobeat ρυθμούς στο καλοκαίρι

Written by on 18 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ο DJ Kas καλεί το κοινό να χορέψει «Αυτή Τη Νύχτα» και να απολαύσει τη μουσική και τη χαρά.

O DJ Kas φέρνει afrobeat και χορευτικούς ρυθμούς στο φετινό καλοκαίρι με το νέο single του με τίτλο «Αυτή Τη Νύχτα».

Με το «Αυτή Τη Νύχτα», ο DJ Kas παρουσιάζει μία ακόμη εκρηκτική παραγωγή που συνδυάζει τις επιρροές της αφρικανικής σκηνής με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι DJ Kas και Apon, ενώ την παραγωγή έκανε ο Chris Karr.

Διαφήμιση

Το «Αυτή Τη Νύχτα» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ξεχωριστό music video, που σκηνοθέτησε ο Νικόλας Κωντουδάκης και αποπνέει ερωτισμό, συναισθηματικό χαρακτήρα και έντονα χορευτικά στοιχεία.

Το music video καταφέρνει να αποδώσει την ατμόσφαιρα και το συναισθηματικό περιεχόμενο του τραγουδιού με πάθος και ένταση. Οι εικόνες αποπνέουν μία ενέργεια και ζωντάνια που συμπληρώνουν τον δυναμικό ρυθμό του single.

Με τον εκρηκτικό χορευτικό ρυθμό του νέου single, ο DJ Kas καλεί το κοινό να χορέψει «Αυτή Τη Νύχτα» και να απολαύσει τη μουσική και τη χαρά.

Ο DJ Kas συνεχίζει δυναμικά τη μουσική πορεία του, που περιλαμβάνει hit singles και άκρως επιτυχημένες συνεργασίες όπως το πολυπλατινένιο «Viktoria» με τις ΜΕΛΙSSES.

Με το «Αυτή Τη Νύχτα», αναδεικνύει την ικανότητά του να συνδυάζει διάφορα μουσικά στοιχεία με μοναδικό τρόπο και να δημιουργεί μουσική που απευθύνεται σε ένα σύγχρονο κοινό.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



[ad_2]

Source link