Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Charlie Puth έγραψε ένα τραγούδι στη μέση μίας ερωτικής επαφής

Written by on 19 Ιουνίου 2023

[ad_1]

«Η μελωδία απλά μου ήρθε στο μυαλό».

Η αφοσίωση του Charlie Puth στη μουσική φαίνεται ότι έχει προτεραιότητα έναντι των πάντων, αφού κάποτε σταμάτησε μία ερωτική επαφή μόνο και μόνο για να σημειώσει μία ιδέα για ένα τραγούδι.

Η ιδέα αυτή έγινε τελικά το τραγούδι «Marks On My Neck» από το άλμπουμ του «Charlie» που κυκλοφόρησε το 2022 – και ο 31χρονος τραγουδιστής αφηγήθηκε την ιστορία του μιλώντας στο περιοδικό Interview.

«Έγραψα το τραγούδι στη μέση της πράξης. Ίσως θα έπρεπε να είχα επικεντρωθεί λίγο περισσότερο στην πράξη, αλλά η μελωδία απλά μου ήρθε στο μυαλό», είπε.

Διαφήμιση

«Στην πραγματικότητα σταμάτησα και ηχογράφησα ένα μικρό γρήγορο ηχητικό σημείωμα και μετά έπρεπε να επιστρέψω στην πράξη. Αλλά από εκεί προήλθε αυτή η μελωδία», διευκρίνισε.

Ο Charlie Puth μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες για εκείνη την περίοδο της ζωής του, σημειώνοντας ότι προσπαθούσε να ξεπεράσει έναν χωρισμό.

«Προσπαθούσα να ξεπεράσω ένα άτομο και ποιος καλύτερος τρόπος για να το κάνεις αυτό από το να γνωρίσω νέους ανθρώπους; Πιθανότατα δεν επρόκειτο να προχωρήσει με αυτό το άτομο και αυτό ήταν η ενέργεια που μου έδινε. Δεν πειράζει. Όλα έχουν να κάνουν με την εμπειρία», σχολίασε.

«Θυμάμαι να ξυπνάω και να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, να παρατηρώ αυτά τα σημάδια στο λαιμό μου, που κάθε μέρα επουλώνονταν και ξεθώριαζαν, αλλά το ίδιο θα έκανε και το άτομο που μου τα έκανε», συνέχισε.

«Και οι δρόμοι μας χώρισαν. Είμαι ευγνώμων για την εμπειρία και ίσως και να είναι και εκείνη, αλλά απλά σκέφτηκα ότι ήταν ενδιαφέρον το γεγονός ότι μπορείς να ξεχάσεις έναν άνθρωπο με τον ίδιο ρυθμό που ξεθωριάζουν τα σημάδια στο λαιμό σου», ανέφερε.

Charlie Puth

Ο Charlie Puth καλλιτέχνης παραδέχτηκε επίσης ότι πάντα του «άρεσε να είναι γυμνός».

«Θα είμαι προσεκτικός στις λέξεις που θα επιλέξω γιατί δεν θέλω ο κόσμος να το παρεξηγήσει. Και πάλι, δεν με γοητεύει η εμφάνισή μου, αλλά ξέρω ότι δεν είμαι άσχημος. Έτσι, μερικές φορές κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και λέω: “Πραγματικά έχω κάπως ωραία οπίσθια”», παραδέχτηκε.

«Ποιο είναι το κακό στο να σου αρέσουν τα χαρακτηριστικά σου;», αναρωτήθηκε.

«Έχω πολύ μακριά μπράτσα και αφύσικα μεγάλα χέρια. Μάλλον γι’ αυτό παίζω πιάνο. Ακόμα και σήμερα, ξύπνησα και είναι κάπως διασκεδαστικό να κοιτάς τον εαυτό σου γυμνό και να θαυμάζεις το σώμα σου», πρόσθεσε.

Ο Charlie Puth αποκάλυψε στη συνέχεια ότι του αρέσει να είναι γυμνός έξω, τουλάχιστον όταν δεν τον βλέπει κανείς.

«Δεν πρόκειται ποτέ να φερθώ ανάρμοστα και να μείνω γυμνός μπροστά σε ανθρώπους που δεν θέλουν να με δουν γυμνό. Αλλά αν είμαι στην αυλή μου, εκεί πίσω υπάρχουν πολλά δέντρα και ξέρω ότι κανείς δεν κοιτάζει μέσα, νιώθω ασφαλής. Παίρνεις πολλή βιταμίνη D. Αυτό δεν σου δίνει ο ήλιος;», είπε.

Διαφήμιση

Όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια που δέχεται για τις σέξι φωτογραφίες του που ανεβάζει στο social media, ο Charlie Puth απάντησε: «Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι δεν τις βλέπω».

«Αλλά δεν το κάνω για να επιβάλλω αυτή την ιστορία ή κάτι τέτοιο. Απλά γιορτάζω συνεχώς το σώμα μου», υποστήριξε ο τραγουδιστής.

[ad_2]

Source link