Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Αναστασία: Κυκλοφόρησε η νέα μεγάλη της επιτυχία «Λίγο Λίγο»

Written by on 4 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Αυτό το ιδιαίτερα όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι μέσα σε λίγους μήνες, έχει κάνει όλη την Ελλάδα να μιλάει για εκείνη.

H μόλις 19 ετών τραγουδίστρια μας συστήθηκε με την τεράστια επιτυχία της τον Ιανουάριο μέσα από το TikTok χαρίζοντας στους ακολούθους της ένα μικρό «teaser» από τις «Αμαρτίες», ένα κομμάτι που ειλικρινά το λατρέψαμε και αγαπήθηκε πάρα πολύ από το κοινό, κάτι που έκανε την Αναστασία ένα από τα πιο hot πρόσωπα της ελληνικής δισκογραφίας αυτήν την περίοδο και όχι άδικα.

Οι «Αμαρτίες» έγιναν Νο1 στα ελληνικά ραδιόφωνα, Νο1 στα YouTube Trends με πάνω από 20 εκατομμύρια συνολικές προβολές, και διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις.

Με την ιστορία να επαναλαμβάνεται η Αναστασία δημοσίευσε ένα teaser από την νέα της κυκλοφορία «Λίγο Λίγο» στο Tik Tok το οποίο ήταν αρκετό για να συγκεντρώσει πάνω από 3.500 αναδημοσιεύσεις και πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Το «Λίγο Λίγο» που μόλις κυκλοφόρησε από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company υπογράφει το δίδυμο Γιώργος Καλογεράκος & Daphne Lawrence, οι ίδιοι που χάρισαν στην Αναστασία τις Νο1 «Αμαρτίες» της.

Το άκρως εντυπωσιακό music video του τραγουδιού μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή, συνδυάζοντας την boho και traditional αισθητική με έναν τρόπο που κουμπώνει άρτια στο «σήμερα» μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Bodega Visuals.

The post Αναστασία: Κυκλοφόρησε η νέα μεγάλη της επιτυχία «Λίγο Λίγο» appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link