Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Πότε κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της «Ευχή»

Written by on 7 Ιουνίου 2023


Η Αναστασία μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς της.

Η Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας, ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της.

Ενάμιση χρόνο μετά το ντεμπούτο της στη δισκογραφία με το «Αμαρτίες», το πρώτο διαμαντένιο λαϊκό single στην ιστορία της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, η Αναστασία δηλώνει πανέτοιμη να παρουσιάσει την πρώτη δισκογραφική δουλειά της καριέρας της.

Όπως αποκαλύφθηκε, το νέο άλμπουμ της Αναστασίας θα φέρει τον τίτλο «Ευχή».

Διαφήμιση

Το άλμπουμ «Ευχή» θα περιλαμβάνει στο σύνολο 10 τραγούδια και όλα τα mega hits που έχει κυκλοφορήσει η Αναστασία μέχρι σήμερα, όπως το «Αμαρτίες», το «Λίγο Λίγο», το «Μυστικό», και το πιο πρόσφατο «Μη Μιλάς».

Το νέο άλμπουμ της Αναστασίας με τίτλο «Ευχή» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company την Παρασκευή 16 Ιουνίου.

Την ίδια ημέρα, αναμένεται να απολαύσουμε και το music video για το «Σημάδι», το νέο καλοκαιρινό single της Αναστασίας.

Τα γυρίσματα του music video για το τραγούδι «Σημάδι» πραγματοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου στη Νέα Υόρκη πριν από λίγες ημέρες σε σκηνοθεσία του Bodega Visuals.

Μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της, η Αναστασία θα συνοδεύσει τις ΜΕΛΙSSES στην καλοκαιρινή περιοδεία τους στην Ελλάδα, που θα περιλαμβάνει δύο μεγάλες συναυλίες στο Θέατρο Πέτρας στην Αθήνα την Τετάρτη 21 Ιουνίου και στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 28 Ιουνίου.

Παράλληλα, η Αναστασία θα πραγματοποιήσει τη δική της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το tracklist του άλμπουμ «Ευχή»

1. Σημάδι
2. Φλόγα
3. Ακρόπολη
4. Θύελλα
5. Γυναίκα
6. Μη Μιλάς
7. Μυστικό
8. Λίγο Λίγο
9. Αμαρτίες
10. Αναστασία





Source link