Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Τράγκας: Δέσμευσαν όλη την περιουσία του σε Ελλάδα και εξωτερικό

Written by on 4 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Με εντολή της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες ή με απλά λόγια ξέπλυμα βρώμικου χρήματος έγινε δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του εκλιπόντος δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, τόσο των τραπεζικών του καταθέσεων όσο και των περιουσιακών του στοιχείων. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η αξία τους φτάνει πάνω από 100 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η περιουσία του Γιώργου Τράγκα, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει καταθέσεις σε τραπεζικές θυρίδες του εξωτερικού, 17 ακίνητα, αυτοκίνητα και μάλιστα μέχρι και ράβδους χρυσού.

Η κυρία Καρρά, γυναίκα του δημοσιογράφου σύμφωνα πάντα με πληροφορίες και με κάθε επιφύλαξη φέρεται να συμμετείχε και εκείνη με την σειρά της σε αρκετές από τις εταιρείες που είχε ο εκλιπών δημοσιογράφος σε Ελλάδα και εξωτερικό και διατηρούσαν κοινούς Τραπεζικούς λογαριασμούς.

Επίσης στην περίπτωση όπου η γυναίκα του και τα παιδιά του προβούν σε αποδοχή κληρονομιάς, θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

The post Τράγκας: Δέσμευσαν όλη την περιουσία του σε Ελλάδα και εξωτερικό appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link