Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ήθελε να τη φωνάζουν με άλλο όνομα στα γυρίσματα του «Joker 2»

Written by on 23 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Lady Gaga δεν ήθελε να ακούει ούτε το καλλιτεχνικό ούτε το πραγματικό όνομά της.

Η Lady Gaga προτιμούσε να τη φωνάζουν «Lee» στα γυρίσματα της ταινίας «Joker: Folie à Deux», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Joaquin Phoenix.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο podcast «The Trenches Talk», ο διευθυντής φωτογραφίας των ταινιών «Joker», Lawrence Sher, αποκάλυψε ότι η 37χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός δεν ήθελε να ακούει ούτε το καλλιτεχνικό ούτε το πραγματικό όνομά της, Stefani Germanotta, στα γυρίσματα της ταινίας.

Ο Lawrence Sher δήλωσε ότι η Lady Gaga, η οποία είναι γνωστή για τις μοναδικές της μεθόδους υποκριτικής, επιθυμούσε να χρησιμοποιεί το όνομα Lee, το οποίο πιθανώς αποτελεί μία ωδή προς τον ρόλο της, Harley Quinn.

Διαφήμιση

«Δεν ήξερα καθόλου τη Stefani. Παραδόξως, ένιωθα σαν να μην την είχα γνωρίσει ποτέ, ακόμα και κατά τη διάρκεια των δοκιμών μακιγιάζ/χτενισμάτων», είπε ο Sher.

«Ίσως έφταιγε η δική μου στάση να μην προσπαθώ να μπαίνω στον χώρο τους», συνέχισε.

«Θυμάμαι ότι για περίπου μία εβδομάδα έλεγα: “Θεέ μου, νιώθω σαν να αποσυνδεόμασταν, χωρίς καν να έχουμε επαφή. Είμαστε αντίθετοι”. Και έλεγα στο συνεργείο μου: “Χριστέ μου, δεν μπορώ να το καταλάβω. Νιώθω ότι είτε με μισεί είτε μισούμε ο ένας τον άλλον είτε κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ”», αποκάλυψε.

Ο Lawrence Sher, ο οποίος ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για τη δουλειά του στην ταινία «Joker» του 2019, παραδέχτηκε ότι στην αρχή «δεν έλεγε σχεδόν τίποτα» στη Lady Gaga, εκτός από «μικροπράγματα».

Ο διευθυντής φωτογραφίας την αποκαλούσε «Stef», χρησιμοποιώντας το πραγματικό όνομά της, Stefani, έως ώτου τον ενημέρωσαν ότι η Lady Gaga θα προτιμούσε να χρησιμοποιεί άλλο όνομα.

«Τότε ο βοηθός σκηνοθέτη κάποια στιγμή είπε: “Ξέρεις, η Stef θα ήθελε να την αποκαλείς απλά Lee στο πλατό”. Κι εγώ είπα, “Ω, 100%”. Και κυριολεκτικά το επόμενο πράγμα που είπα ήταν “Lee” και ήταν σαν να άλλαξαν όλα», θυμήθηκε.

«Από εκείνο το σημείο και μετά ήταν σαν να άλλαξε όλη η σχέση μας. Σκέφτηκα, εντάξει, ωραία», πρόσθεσε.

Τα γυρίσματα του «Joker: Folie à Deux» ολοκληρώθηκαν τον προηγούμενο Απρίλιο. Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2024.

[ad_2]

Source link