Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Drake και Central Cee ενώνουν τις δυνάμεις τους – Το freestyle για το «On The Radar»

Written by on 23 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Drake και ο Central Cee ένωσαν τις φωνές τους.

Ο Drake και ο Central Cee ηχογράφησαν μαζί ένα νέο freestyle για το «On The Radar».

Με οικοδεσπότη τον ραδιοφωνικό παραγωγό Gabe P του Power 105.1, το «On The Radar» είναι μία πλατφόρμα με έδρα τη Νέα Υόρκη, η οποία έχει γίνει γνωστή τα τελευταία χρόνια φιλοξενώντας freestyles από τοπικούς drill rappers.

Έκτοτε, το «On The Radar» έχει επεκταθεί και σε άλλα είδη της rap σκηνής, αλλά τα πιο δημοφιλέστερα επεισόδια της σειράς εξακολουθούν να προέρχονται από ράπερ της Νέας Υόρκης, όπως οι Ice Spice, Kenzo B και Jenn Carter.

Διαφήμιση

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Drake βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο από την περιοδεία του «It’s All A Blur» στις ΗΠΑ για να συναντήσει τον Central Cee για ένα freestyle.

Οι δυο ράπερ έχουν σχέσεις από το 2021, όταν ο Central Cee ήταν το πρόσωπο της συλλογής Nike x Nocta του Drake το 2021.

Ο Καναδός ράπερ ανέβασε επίσης στη σκηνή τον MC από το Δυτικό Λονδίνο για να παρουσιάσει την επιτυχία του «Doja» κατά τη διάρκεια μίας ιδιωτικής συναυλίας του στο Σεντ Μπαρτς τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τον επόμενο μήνα, ο Central Cee εμφανίστηκε στο music video για το «Jumbotron Shit Poppin» από το άλμπουμ «Her Less» του Drake και του 21 Savage.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Drake έκανε μία αναφορά στον «δίδυμό» του Central Cee κατά τη διάρκεια μίας στάσης της περιοδείας του «It’s All A Blur» στη Νέα Υόρκη.

Στα τέλη του Ιουνίου, ο Drake ανακοίνωσε το νέο άλμπουμ «For All The Dogs», το οποίο πρόκειται να συνοδεύσει το πρώτο του βιβλίο ποίησης, όμως δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι αυτή τη στιγμή η ημερομηνία της κυκλοφορίας του.

Ο Central Cee διανύει ένα εξαιρετικά επιτυχημένο καλοκαίρι μετά την κυκλοφορία του EP «Split Decision» σε συνεργασία με τον Βρετανό ράπερ Dave τον Ιούνιο.

Το EP περιλαμβάνει το δημοφιλές single «Sprinter» το οποίο έχει συμπληρώσει επτά συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής στο No. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει κυριαρχήσει επίσης στο No. 1 του Διεθνούς Digital Singles Chart στην Ελλάδα, όπου έχει γίνει χρυσό.

[ad_2]

Source link