Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Stephanie Krassa και BO κυκλοφορούν το «Leave In Silence»

Written by on 24 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Stephanie Krassa και ο BO δημιουργούν μία γέφυρα που ενώνει διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.

Η Stephanie Krassa επιστρέφει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα κυκλοφορώντας το νέο τραγούδι «Leave In Silence», στο οποίο συνεργάζεται με τον Bo.

Το «Leave In Silence» είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε αυθόρμητα πριν αρκετά χρόνια.

Το τραγούδι ξαναγεννήθηκε διαμέσου σύμπραξης Αθήνας, Κύπρου και Λος Άντζελες με συνθέτη τον Αντώνη Σκόκο, ο οποίος βρίσκεται μόνιμα στο Λος Άντζελες και δημιουργεί μουσική για κινηματογράφο.

Διαφήμιση

Το «Leave In Silence» είναι ένα τραγούδι που ταξιδεύει πίσω στη δεκαετία των ’90s με τον ρυθμό του να μαγνητίζει και να χορεύει με τις αισθήσεις μας.

Αφού ωρίμασε και απέκτησε ιδιαίτερη σημασία για τη Stephanie Krassa, το «Leave In Silence» απέκτησε μία νέα διάσταση και έγινε μία γέφυρα που ενώνει διαφορετικούς καλλιτέχνες και μουσικούς κόσμους.

Η φωνή του Bo, σε μία σπάνια εμφάνιση με αγγλικούς στίχους, συνδυάζεται αρμονικά με την εκφραστικότητα της Stephanie Krassa, δημιουργώντας μία μαγική χημεία που απογειώνει το «Leave In Silence» σε νέα ύψη.

Τα πλούσια στοιχεία στην παραγωγή του τραγουδιού προσθέτουν βάθος και ενδιαφέρον, ενώ η εναλλαγή μεταξύ των φωνών της Stephanie Krassa και του Bo αποτελεί το βασικό συστατικό της συναρπαστικής ατμόσφαιρας του «Leave In Silence» που κρατά τον ακροατή σε εγρήγορση.

Το «Leave In Silence» αποτελεί μία αναζωογονητική μουσική εμπειρία που μας ταξιδεύει σε μία εποχή που η μουσική ήταν ακόμα πιο ζωντανή και αληθινή.

Με την επανεμφάνιση της Stephanie Krassa και τη συμμετοχή του Bo, το «Leave In Silence» αποδεικνύει ότι η μουσική μπορεί να μας ταξιδεύει πίσω στο παρελθόν και ταυτόχρονα να μας συνδέει με το παρόν.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



[ad_2]

Source link