Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Εν Ψυχρώ» με την Αγγέλα Σιδηροπούλου

Written by on 24 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ένα μελωδικό pop τραγούδι με επιρροές από τα ‘80s από την Αγγέλα Σιδηροπούλου.

Η Αγγέλα Σιδηροπούλου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της με τίτλο «Εν Ψυχρώ».

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που εντυπωσίασε φέτος τόσο στη σκηνή του «YTON The Music Show» δίπλα στον Νίκο Βέρτη όσο και στις τηλεοπτικές οθόνες ως πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Γλυκάνισος», επιστρέφει δισκογραφικά με ένα καλοκαιρινό τραγούδι.

Το «Εν Ψυχρώ» είναι ένα μελωδικό pop τραγούδι με επιρροές από τα ‘80s, που απογειώνει με τη χαρακτηριστική δυναμική ερμηνεία της και τη χροιά της η Αγγέλα Σιδηροπούλου.

Διαφήμιση

Οι στίχοι έχουν τη σφραγίδα της Σοφίας Παπαβασιλείου, ενώ η μουσική ανήκει στον Kristian Εφραιμίδη.

Το «Εν Ψυχρώ» οπτικοποιήθηκε από την VPG Productions και την Αγγέλα Σιδηροπούλου.

Το music video μεταφέρει το κοινό στη μαγευτική ατμόσφαιρα του εποχής και ακολουθεί την Αγγέλα Σιδηροπούλου σε έντονα καλοκαιρινή διάθεση στην παραλία, αλλά και σε μια λαμπερή εμφάνιση δίπλα στον ηθοποιό Αντώνη Καραστεργίου.

Η Αγγέλα Σιδηροπούλου καταφέρει να συνδυάσει το ταλέντο της με την εντυπωσιακή της παρουσία τόσο στη μουσική σκηνή και στην τηλεόραση και μοιράζεται μαζί μας μια ιδιαίτερη εναλλακτική πρόταση.

Το «Εν Ψυχρώ» ενώνει τον ποιοτικό ήχο με την εντυπωσιακή φωνή της Αγγέλας Σιδηροπούλου, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που ξεχωρίζει.

Με τον ξεχωριστό τρόπο της, η Αγγέλα Σιδηροπούλου συνεχίζει να αναδεικνύεται μέσα στον χώρο της ελληνικής μουσικής και να διεκδικεί τη θέση της στο προσκήνιο.

Το νέο single «Εν Ψυχρώ» της Αγγέλας Σιδηροπούλου κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από τη Heaven Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



[ad_2]

Source link