Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Sophia, Daphne Lawrence και Plain Jane σε μία τρίγλωσση συνεργασία – Hit Channel

Written by on 27 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Αυτή η συνεργασία είναι γυναικεία υπόθεση.

Η Sophia, η Daphne Lawrence και η Plain Jane ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο τρίγλωσσο single «Habibi».

Ένα τραγούδι που συνδυάζει τρεις διαφορετικές γλώσσες, τα ελληνικά, τα αλβανικά και τα αραβικά, με την κάθε vocalist να αφήνει το δικό της χαρακτηριστικό στίγμα στο «Habibi».

Η Sophia έκανε την πρώτη εμφάνισή της στη δισκογραφία με τη συμμετοχή της στο hit single «Eros» του DJ Stephan και του Ypo, το 2020 το οποίο έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 18 εκατομμύρια views στο YouTube. Ακολούθησαν singles όπως τα «Lipgloss», «Selina» και «Ecstacy», ενώ πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Fly Lo στο «Εγώ Κι Εσύ».

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και δημιουργός Daphne Lawrence έχει κάνει αίσθηση στα social media με τα covers της και έχει κυκλοφορήσει singles που κέντρισαν το ενδιαφέρον όπως τα «In Your Eyes» και «Παραλία».

Πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Ripen στο «Σάββατο Βράδυ» με τον Ripen και συμμετείχε στο νέο τραγούδι «Αίμα» της απόλυτης Άννας Βίσση που είναι ήδη smash hit.

Η Plain Jane αποτελεί την πρωτοεμφανιζόμενη αλλά και πολλά υποσχόμενη πινελιά του «Habibi».

Η παραγωγή του «Habibi» έχει την υπογραφή του G-Kal, ο οποίος έχει συνυπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής χρονιάς, όπως το «Αμαρτίες» της Αναστασίας και το «Στάχτη» της Άσπας,

Το «Habibi» συνοδεύεται από ένα φρέσκο καλοκαιρινό music video που γυρίστηκε υπό τη σκηνοθεσία του Danny Ntarlas, με τη Sophia, τη Daphne Lawrence και την Plain Jane να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[ad_2]

Source link