Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Imagine Dragons αποκαλύπτουν το νέο single «Sharks» – Hit Channel

Written by on 27 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Οι Imagine Dragons μετρούν αντίστροφα για την κυκλοφορία του διπλού άλμπουμ «Mercury – Acts 1 & 2».

Καθώς πλησιάζει η επικείμενη άφιξη της μεγαλύτερης και πιο τολμηρής δισκογραφικής δουλειάς τους μέχρι σήμερα, οι Imagine Dragons αποκαλύπτουν το νέο single «Sharks» μαζί με ένα εντυπωσιακό μουσικό βίντεο.

Αυτός ο επικός ύμνος θέτει τις βάσεις για την κυκλοφορία του διπλού άλμπουμ «Mercury – Acts 1 & 2» του συγκροτήματος από τις KIDinaKORNER/Interscope την Παρασκευή 1 Ιουλίου.

Μετά την κυκλοφορία του «Mercury – Acts 1 & 2», οι Imagine Dragons θα βγουν στον δρόμο και θα ξεκινήσουν μια τεράστια περιοδεία σε στάδια στις ΗΠΑ, η οποία θα ξεκινήσει τον Αύγουστο, και θα κάνει στάσεις στη Βοστώνη, στο Τορόντο και στην πόλη τους, το Λας Βέγκας, προτού ολοκληρωθεί στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια τον Σεπτέμβριο.

Σε αυτή την καλοκαιρινή περιοδεία θα πραγματοποιήσουν οι μπάντες τις μεγαλύτερες συναυλίες της καριέρας τους στη Βόρεια Αμερική.

Imagine Dragons

Προκειμένου να παρουσιάσουν το «Sharks» στο κοινό σε όλο τον κόσμο, οι Imagine Dragons διοργάνωσαν μια εκδήλωση για την πρώτη παρουσίαση του τραγουδιού ενώ βρίσκονταν σε περιοδεία αυτή την εβδομάδα στην Ευρώπη.

Το συγκρότημα παρουσίασε το βίντεο με ένα παγκόσμιο livestream από τον κινηματογράφο Gartenbaukino στη Βιέννη.

Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με VMA Drew Kirsch (Taylor Swift), το βίντεο εκτυλίσσεται με φόντο το εμβληματικό σκηνικό της λεωφόρου του Λας Βέγκας.

Το «Sharks» ακολουθεί τους Imagine Dragons στη ληστεία της ζωής τους σε εμβληματικές τοποθεσίες του Λας Βέγκας, όπως το Bellagio, το στάδιο Allegiant, το ενυδρείο Shark Reef στο Mandalay Bay, το «O» του Cirque du Soleil και άλλες.

Αφού έβγαλαν φωτογραφίες και υπέγραψαν αυτόγραφα στο κόκκινο χαλί, τα μέλη των Imagine Dragons ανέβηκαν στη σκηνή του θεάτρου για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά το music video και να πραγματοποιήσουν μάλιστα μια ολοκληρωμένη ακρόαση του άλμπουμ για 700 πολύ τυχερούς θαυμαστές τους.

Μετά την πρεμιέρα και την προβολή, απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού για πάνω από μία ώρα.

[ad_2]

Source link