Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Sofi Tukker και Mahmut Orhan ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Forgive Me»

Written by on 5 Μαρτίου 2022

[ad_1]

Οι Sofi Tukker και ο Mahmut Orhan ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα τραγούδι για τη συγχώρεση.

Μετά την κυκλοφορία του single «Original Sin» και την ανακοίνωση του νέου άλμπουμ «Wet Tennis», το οποίο αναμένεται στις 29 Απριλίου, οι Sofi Tukker μοιράζονται τώρα μαζί μας το «Forgive Me», ένα κομμάτι που ξεχειλίζει από χαρά.

Το single είναι μία συνεργασία με τον διάσημο Τούρκο παραγωγό Mahmut Orhan, ο οποίος προσθέτει στο «Forgive Me» τις επιρροές του από την παραδοσιακή τουρκική μουσική.

Οι Sofi Tukker δηλώνουν: «Το “Forgive Me” αφορά τη συγχώρεση του εαυτού μας για όλα τα λάθη που έχουμε κάνει, καθώς και τη συγχώρεση των άλλων για το κακό που μας προκάλεσαν, η οποία είναι η απόλυτη εξιλέωση. Περιγράφει εκείνο σημείο όπου αγαπάς κάποιον τόσο πολύ που τον αφήνεις να σε μισήσει, αν αυτό χρειάζεται για να προχωρήσει στη ζωή του, καθώς ελπίζεις ότι μία ημέρα, θα βρει τη συγχώρεση από μόνος του».

«Δημιουργήσαμε αυτό το τραγούδι με έναν από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες στον κόσμο, τον θρυλικό Mahmut Orhan, καθώς είμαστε πολύ επηρεασμένοι από τις τουρκικές ρίζες του. Η ενορχήστρωση δίνει μεγαλύτερη ένταση στο δράμα και στο συναίσθημα του τραγουδιού και ενώ είναι τόσο συναισθηματικό, σε κάνει να θέλεις να χορέψεις. Έχει μία ερωτική ατμόσφαιρα που συναντάς συχνά στη μουσική του Mahmut, κάτι που μας αρέσει πολύ», προσθέτουν.

Ο Mahmut Orhan λέει: «Το ωραίο με αυτό το τραγούδι είναι ότι αισθάνεσαι πολλά συναισθήματα ταυτόχρονα. Μπορείς να νιώσεις θλίψη, χαλάρωση, διάθεση για χορό, μελαγχολία και χαρά μεταξύ άλλων. Το τραγούδι είναι μία έκρηξη συναισθημάτων. Σου δίνει ελπίδα, κάτι που χρειαζόμαστε σήμερα».

Το μουσικό βίντεο για το «Forgive Me» θεωρείται μία από τις πιο φιλόδοξες δημιουργίες των Sofi Tukker μέχρι σήμερα. Έχοντας γυριστεί στις παραλίες Evcik και Kilyos της Κωνσταντινούπολης, μας βγάζει από τον περιορισμό των τεσσάρων τοίχων και μας ταξιδεύει στην εξοχή.

Τη χορογραφία υπογράφει η Tanem Işık, μία έφηβη φαινόμενο μόλις 16 ετών από την Κωνσταντινούπολη, η οποία δημιούργησε αυτό το σύγχρονο έργο τέχνης όπου υποδύεται το άλλο μισό της Sophie σε μία μάχη με τις παρορμήσεις της που τρέχουν μακριά της.

Επίσης εμφανίζεται μία ομάδα σύγχρονων πολεμιστών του δρόμου σε μία σουρεαλιστική μάχη, μαζί με τον Tukker και τον Mahmut, οι οποίοι πορεύονται μαζί με τη Sophie ενώ εκείνη παλεύει με τη σκοτεινή πλευρά της. Τα ρούχα που φορούν στο βίντεο είναι δημιουργίες του Τούρκου σχεδιαστή New Gen.

Οι Sofi Tukker σχολιάζουν: «Γυρίσαμε το βίντεο με τον Mahmut στην Κωνσταντινούπολη. Ήταν το πρώτο μας ταξίδι εκτός χώρας μετά την περίοδο του COVID και όλη η ομάδα ήταν ενθουσιασμένη που θα ταξίδευε ξανά. Γελούσαμε για τέσσερις μέρες συνεχόμενα. Δημιουργήσαμε τόσα πολλά αστεία μεταξύ μας από εκείνες τις ημέρες και όλη η εμπειρία ήταν αξέχαστη».

«Στο τέλος του ταξιδιού, δειπνήσαμε με όλη την ομάδα μας και την ομάδα του Mahmut και μοιραστήκαμε όλοι τα συναισθήματά μας για αυτό το ταξίδι. Πράγματα που σου μένουν στη ζωή. Το να δημιουργείς τέχνη με ανθρώπους που θαυμάζεις και αγαπάς. Το να μετατρέπεις μία δύσκολη κατάσταση (αυτό που πραγματεύεται το τραγούδι) σε μία όμορφη εμπειρία (η δημιουργία της μουσικής και των εικόνων), μία χημεία που είναι μαγική», περιγράφουν.

«Το βίντεο πραγματεύεται το ταξίδι που κάνεις όταν χάνεις το δρόμο σου και επανακάμπτεις ανανεωμένος. Η Sophie βρίσκεται αρχικά σε ένα συνηθισμένο μονοπάτι στη ζωή της όταν ξαφνικά αρχίζει να νιώθει άβολα με τον εαυτό της και προσπαθεί να ξεφύγει. Στη συνέχεια περνάει το υπόλοιπο του βίντεο κλιπ προσπαθώντας να ξαναβρεί τον εαυτό της και πέφτει πάνω στον Tukker και τον Mahmut που τη βοηθούν», εξηγούν.

Ο σκηνοθέτης του βίντεο, Hakan Can, προσθέτει: «Όπως συμβαίνει σε κάθε σκηνοθέτη, υπάρχουν θέματα που με ενδιαφέρουν πολύ. Από την πρώτη συνάντηση για το “Forgive Me” εμπνεύστηκα να δημιουργήσω ένα πολύ προσωπικό έργο, που αντανακλά τις προθέσεις της Sophie να γράψει ένα τραγούδι για τη συγχώρεση. Σκέφτηκα αυτή την ιδέα να δημιουργήσω έναν κλώνο της Sophie, που συμβολίζει τη σκοτεινή πλευρά της. Αφού συνέλαβα την κύρια ιδέα, έψαχνα τρόπους να συμπεριλάβω τον Tucker και τον Mahmut Orhan στην ιστορία. Το αποτέλεσμα της περιπέτειας της Sophie και του κλώνου της οδήγησε τον Mahmut Orhan και τον Tucker σε φανταστικά μέρη».

Τον Φεβρουάριο, οι Sofi Tukker κυκλοφόρησαν το «Original Sin» και ανακοίνωσαν το νέο άλμπουμ τους «Wet Tennis». Το «Original Sin» είναι ένα μάντρα που αναφέρει ότι πρέπει να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου και να απαρνείσαι τα επιβαλλόμενα κοινωνικά ήθη. Είναι ένα τραγούδι που σε ρίχνει με αλεξίπτωτο στο κέντρο του κόσμου των Sofi Tukker με ένα μοναδικό ρυθμό και ένα εθιστικό ρεφρέν.

Όπως και το «Forgive Me», είναι άλλο ένα soundtrack για την πορεία της προσωπικής απελευθέρωσης.

Το μουσικό βίντεο του «Original Sin» είναι ο ορισμός του παιχνιδιάρικου ερωτισμού και αντιπροσωπεύει τη χαρούμενη και σαγηνευτική εικόνα που θα έχει το «WET TENNIS». Οι Sofi Tukker μεταφέρθηκαν σε μία τροπική ηλιόλουστη τοποθεσία στη μέση της φύσης στο Oahu της Χαβάης με τη σκηνοθέτρια Aerin Moreno και τη δημιουργική διεύθυνση της Amber Park (Camila Cabello, Madison Beer) και φόρεσαν ειδικά σχεδιασμένα ρούχα «WET TENNIS» από τον Johnny Wujek (Katy Perry, «Legendary») για να δημιουργήσουν την εικόνα ενός αγώνα τένις γεμάτου έκσταση, αλλά με τη μεταφορική του έννοια.

Οι καλλιτέχνες που προσκαλούν χιλιάδες ανθρώπους να χορέψουν και να γιορτάσουν την ενότηται κάνουν τους πάντες να θέλουν να βρίσκονται κοντά τους. Όταν οι ζωντανές εμφανίσεις δεν ήταν δυνατές, οι ζωντανές μεταδόσεις από τους Sofi Tukker ήταν καθημερινό φαινόμενο.

Η Sophie και ο Τucker είχαν τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν σε πραγματικό χρόνο με το κοινό, να εξερευνήσουν νέες ιδέες και να πειραματιστούν με ιδέες που δημιούργησαν το «Wet Tennis», ενώ εν τω μεταξύ κατατάχθηκαν στο Νο. 2 των καλλιτεχνών με τις περισσότερες προβολές σε live streaming για το 2020 σύμφωνα με το περιοδικό Pollstar.

Αυτό το άλμπουμ δημιουργήθηκε για τους θαυμαστές τους, αλλά κατά μία έννοια, μαζί με τους θαυμαστές τους.

Αυτό το άλμπουμ δημιουργήθηκε για τους θαυμαστές, αλλά και κατά μία έννοια, με τους θαυμαστές. Οι Sofi Tukker ηχογράφησαν πολλά τραγούδια τα τελευταία δύο χρόνια, πολλά με ένα πιο σκοτεινό τόνο που αντικατόπτριζαν τις προκλήσεις γύρω τους. Οι Sofi Tukker επέλεξαν τα τραγούδια που θα έδιναν στο άλμπουμ ένα μήνυμα αισιοδοξίας και θετικότητας, όχι όμως αυτή που απορρίπτει εντελώς το τι συμβαίνει γύρω, αλλά εκείνη που βοηθά στη θετική μας εξέλιξη.



[ad_2]

Source link