Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Placebo παρουσιάζουν το σπαρακτικό τραγούδι «Happy Birthday In The Sky»

Written by on 6 Μαρτίου 2022

[ad_1]

«Το “Happy Birthday In The Sky” είναι μία από τις πιο σπαρακτικές στιγμές του άλμπουμ».

Οι Placebo μοιράζονται το single «Happy Birthday In The Sky» το τέταρτο, και τελευταίο, δείγμα του νέου άλμπουμ τους «Never Let Me Go».

Το «Happy Birthday In The Sky» έπεται των πρόσφατων singles «Beautiful James», «Surrounded By Spies» και «Try Better Next Time», καθένα από τα οποία μας έδωσε μία διαφορετική ματιά σε όσα βαραίνουν το μυαλό του συγκροτήματος στα σχεδόν δέκα χρόνια που μεσολάβησαν από την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του.

Ενώ τα πρώτα singles του άλμπουμ εξέταζαν θέματα σχετικά με την προσωπική υπευθυνότητα, τον τεχνολογικό κορεσμό και την πραγματική θέση της ανθρωπότητας στον κόσμο, το «Happy Birthday In The Sky» είναι οι Placebo στην πιο σπαρακτική στιγμή τους.

Ο Brian Molko αρπάζει κάθε λέξη και την απελευθερώνει σε έναν καταιγισμό ελεγχόμενων εκρήξεων, ανατρέχοντας σε μελανά συναισθήματα για να αφηγηθεί μία ιστορία απώλειας και των μηχανισμών που χρησιμοποιούμε για να την αντιμετωπίσουμε.

Ο ίδιος σχολιάζει: «Το “Happy Birthday In The Sky” για εμένα, είναι μία από τις πιο σπαρακτικές στιγμές του άλμπουμ. Το “Happy birthday In The Sky” είναι μία φράση που χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό».

«Όταν λέω, χρόνια πολλά σε ανθρώπους που δεν είναι πια μαζί μας, αυτό εκφράζει τον πόνο που μπορούμε να επικοινωνήσουμε πολύ, πολύ καλά. Ξέρετε, την αίσθηση της απώλειας, την αίσθηση της απελπισίας. Είναι σαν ένα μέρος του σώματός σου και της ψυχής σου να σου έχει αφαιρεθεί άδικα. Και μαραζώνεις και μαραζώνεις και περιμένεις», εξηγεί.

«Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι πρόκειται για κάτι τόσο ενστικτώδες και τόσο έντονο συναισθηματικά που πραγματικά θα μεταφέρει κάτι πολύ δυνατό στον ακροατή. Και αυτό είναι βασικά το μόνο που με ενδιαφέρει. Με τι κόστος; Ποιος νοιάζεται», συνεχίζει.

«Εφόσον το τραγούδι πραγματικά, πραγματικά συγκινήσει τους ανθρώπους, τότε δεν με πειράζουν οι όποιες θυσίες πρέπει να κάνεις για να φτάσεις εκεί. Δεν είναι και τόσο κακό να βιώνεις αυτά τα συναισθήματα – είσαι πάρα πολύ ζωντανός και είσαι στο παρόν ενώ το κάνεις», καταλήγει.

Το νέου άλμπουμ των Placebo με τίτλο «Never Let Me Go» που θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου από τη So Recordings.

[ad_2]

Source link