Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ricky Martin και Reik συνεργάζονται στο «A Veces Bien Y A Veces Mal»

Written by on 15 Απριλίου 2022

[ad_1]

Νέο single από τον Ricky Martin.

Ο Ricky Martin συνεχίζει να εντυπωσιάζει τις κυκλοφορίες του. Αυτή τη φορά παρουσιάζει ένα νέο single και βίντεο με τίτλο «A Veces Bien y A Veces Mal» με το πιο καυτό pop συγκρότημα του Μεξικού, τους Reik, στην πρώτη τους συνεργασία.

Στο «A Veces Bien y A Veces Mal» (Μερικές φορές σωστό και μερικές φορές λάθος), ο Ricky Martin και οι Reik αναφέρονται στα συναισθήματα που μοιράζονται όταν απουσιάζει ένα ξεχωριστό πρόσωπο, υπενθυμίζοντάς μας ότι είναι «εύκολο να ερωτευτείς, αλλά πολύ δύσκολο να ξεχάσεις».

Το single συνοδεύεται από ένα συναισθηματικό music video, στο οποία οι δύο πλευρές αποτυπώνουν την ευπάθεια μιας καρδιάς που βρίσκεται σε άρνηση.

Το «A Veces Bien y A Veces Mal» το υπογράφουν οι Ricky Martin, Pablo Preciado, Pedro Capó, Ignacio «Kiko» Cibrían, Julio Ramírez Juvelo και οι Mauricio Rengifo και Andrés Torres (Cali και El Dandee), οι οποίοι είναι επίσης υπεύθυνοι για την παραγωγή του τραγουδιού.

Ο Ricky Martin δήλωσε: «Αυτό το τραγούδι είναι πολύ ιδιαίτερο για εμένα. Είναι πολύ ρομαντικό και με πολλούς τρόπους με γυρίζει στην αρχή της καριέρας μου. Το αστείο είναι ότι το ηχογραφήσαμε στην αρχή της πανδημίας και σκέφτηκα ότι έπρεπε να κυκλοφορήσει την κατάλληλη στιγμή, όχι πριν ή μετά, και τελικά είναι εδώ».

«Ήθελα πραγματικά να συνεργαστώ με τους Reik, είναι ένα εξαιρετικά ταλαντούχο συγκρότημα και ελπίζουμε ότι οι θαυμαστές θα το δεχτούν με την ίδια αγάπη με την οποία το δημιουργήσαμε κι εμείς. Ανυπομονώ να το τραγουδήσω ζωντανά», συνέχισε.

Ricky Martin - Otra Noche en L.A. (Official Video)

Ενώ ο Jesús Navarro από τους Reik πρόσθεσε: «Για εμάς, ο Ricky είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους και σπουδαίους καλλιτέχνες όσον αφορά το ταλέντο και την γκάμα του και είμαστε θαυμαστές του εδώ και πολλά χρόνια. Το γεγονός ότι συνεργαστήκαμε μαζί του για πρώτη φορά είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για εμάς και μάλιστα με ένα τραγούδι τόσο ειλικρινές όσο αυτό».

Το music video για το «A Veces Bien y A Veces Mal» γυρίστηκε στο Πουέρτο Ρίκο από την Κοσταρικανή σκηνοθέτρια και φωτογράφο Daniela Vesco. Συμμετέχει το μοντέλο Angela Ponce από την Ισπανία που έγραψε ιστορία ως η πρώτη τρανσέξουαλ γυναίκα που στέφθηκε Μις Ισπανία το 2018.

«Η Angela ήρθε αμέσως στο μυαλό μας όταν αρχίσαμε να δουλεύουμε πάνω στην ιδέα του βίντεο. Είναι ένα σύμβολο της επιτυχίας και της ισότητας», ανέφερε ο Ricky Martin.

«Το έργο που έχει κάνει για λογαριασμό της κοινότητάς μας σε όλο τον κόσμο είναι εξαιρετικά σημαντικό. Ένιωσα ότι ένα τόσο ειλικρινές τραγούδι όπως αυτό θα έπρεπε να έχει ως πρότυπο μία όμορφη γυναίκα σαν κι αυτήν», τόνισε.

Το νέο single ακολουθεί τις υποψηφιότητες του Ricky Martin για την Περιοδεία της Χρονιάς και τον Αγαπημένο Social Καλλιτέχνες στα Latin American Music Awards και την Καλύτερη Latin Περιοδεία στα Billboard Music Awards.

Το προηγούμενο single του Ricky Martin ήταν το «Otra Noche en L.A.», ένα τραγούδι που θα συμπεριληφθεί σε ένα νέο EP με τίτλο «Play» το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Sony Music Latin στις 20 Μαΐου. Μετά την άφιξη του EP, ο Ricky Martin θα εμφανιστεί στις 22 και 23 Ιουλίου 2022, στο θρυλικό «Hollywood Bowl» του Λος Άντζελες.

[ad_2]

Source link