Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Lizzo κυκλοφορεί το νέο single «About Damn Time»

Written by on 15 Απριλίου 2022

[ad_1]

Η Lizzo παρουσιάζει το νέο single της και ανακοινώνει την κυκλοφορία του επόμενου άλμπουμ της.

Η βασίλισσα της feel-good funky pop επέστρεψε. Η Lizzo αποκαλύπτει το νέο single της «About Damn Time».

Το funky banger αποτελεί τον προάγγελο του επερχόμενου άλμπουμ της Lizzo με τίτλο «Special» που αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις Nice Life Recording Company / Atlantic Records / Warner Music στις 15 Ιουλίου.

Η Lizzo χαρακτήρισε το «About Damn Time» ως το «τραγούδι του καλοκαιριού» και τώρα που κυκλοφόρησε, μάλλον υπάρχει κάποια βάση σε αυτό. Το «About Damn Time» είναι ένας ύμνος ενδυνάμωσης όπου η Lizzo ξεπερνά τις αμφιβολίες του παρελθόντος και ανακαλύπτει ξανά την αίγλη της.

Το γεμάτο αυτοπεποίθηση και δύναμη «About Damn Time» συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία του Christian Breslauer.

Lizzo - Cardi B

Το Σάββατο, 16 Απριλίου, η Lizzo θα γιορτάσει την κυκλοφορία του «About Damn Time» επιστρέφοντας στη δημοφιλή εκπομπή «Saturday Night Live» του NBC σε διπλό ρόλο, τόσο ως οικοδέσποινα όσο και ως προσκεκλημένη μουσικός, στην πρώτη της εμφάνιση στο σόου από το 2019.

Η Lizzo είναι ένα από τα λίγα ονόματα που αναλαμβάνουν διπλά καθήκοντα στο «Saturday Night Live» και μόνο η τρίτη Μαύρη γυναίκα που θα συμμετάσχει στην εκπομπή σε διπλό ρόλο.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Lizzo έγινε πρόσφατα επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας ενώνοντας τις δυνάμεις της με την εταιρεία Fabletics για το λανσάρισμα της νέας επαναστατικής μάρκας shapewear YITTY.

Έχοντας πάρει το όνομά της από το παρατσούκλι που είχε η Lizzo στην παιδική ηλικία της, η YITTY είναι βασισμένη στις αρχές της αγάπης στον εαυτό μας, της ριζοσπαστικής εσωτερικής αυτοπεποίθησης και της άνετης, καθημερινής ένδυσης.

Το brand που αλλάζει τα δεδομένα, περιλαμβάνει όλα τα μεγέθη και συνιστά μία πρωτοτυπία στον κλάδο: shapewear χωρίς ντροπή, που προκαλούν χαμόγελο, σχεδιασμένα για όλους τους σωματότυπους, με μεγέθη που κυμαίνονται από το νούμερο 6X έως το XS.

Η Lizzo επέστρεψε – καλύτερη από ποτέ, και ευχαριστούμε τους θεούς της μουσικής γι’ αυτό.

[ad_2]

Source link