Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Regard και Years & Years συνεργάζονται στο dance anthem «Hallucination»

Written by on 18 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Το «Hallucination» είναι το προϊόν της συνεργασίας δύο καλλιτεχνών που βρίσκονται στην καλύτερή στιγμή τους.

Ο DJ και παραγωγός Regard ενώνει τις δυνάμεις του με τους Years & Years στο dance anthem «Hallucination».

Μετά το άλμπουμ «Night Call», το οποίο κατέκτησε αμέσως το No. 1 των βρετανικών charts, οι Years & Years συναντούν τον Regard στο «Hallucination», ένα ρυθμικό banger που αναφέρεται στην αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα.

Με έναν synth-pop ήχο από τα ’80s, το «Hallucination» αποκτά μοναδική υπόσταση από την ξεχωριστή ερμηνεία του τραγουδιστή των Years & Years, Olly Alexander, καθώς τραγουδάει: «Μην προσπαθείς να με εντυπωσιάσεις / Ξέρω ότι σκοπεύεις να με πληγώσεις ξανά / Μοιάζεις με όραμα / Αλλά τώρα αρχίζω να βλέπω μέσα από την ομίχλη».

Ο Olly Alexander εξηγεί για το νέο single: «Έγραψα το “Hallucination” με τον Joel Little το 2019. Άντλησα έμπνευση από μία προσωπική ιστορία, όταν ένας πρώην έρωτας ήθελε να επιστρέψει στη ζωή μου. Ένα μέρος του εαυτού μου τον ήθελε πίσω, αλλά πολλά είχαν αλλάξει και ένιωθα μπερδεμένος».

«Όταν εξέτασα την όλη κατάσταση με διαφορετικό πρίσμα, όλα έμοιαζαν με ένα ψέμα, μία μεγάλη αυταπάτη. Ξέρετε, όταν βιώνεις όλα τα συναισθήματα και αναρωτιέσαι αν τελικά υπήρχε κάτι», παραδέχεται.

«Αυτό με έκανε να γράψω αυτό το τραγούδι και δεν πιστεύω ότι είναι ένα τραγούδι κατά του έρωτα, αλλά περισσότερο μία έκφραση των συναισθημάτων μου. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι έχουν καεί από τις σχέσεις και θα με καταλάβουν. Δεν ήξερα σε ποιον καλλιτέχνη θα κατέληγε αυτό το κομμάτι, αλλά όταν έμαθα ότι ο Regard ήθελε να το αναλάβει, χάρηκα πολύ! Λατρεύω όλο το σέξι στοιχείο που έχει προσθέσει στο τραγούδι», συνεχίζει.

Kylie Minogue

Ο Regard προσθέτει: «Μου άρεσε πολύ που συνεργάστηκα με τους Years & Years σε αυτό το νέο single. Η φωνή του Olly ζωντανεύει το τραγούδι και εκφράζει ακριβώς την ιδέα ότι η ομορφιά της αγάπης συνδέεται απόλυτα με το φόβο μιας παραίσθησης».

Το «Hallucination», το πρώτο single του Regard για το 2022, είναι άλλο ένα παράδειγμα των πολλών διαφορετικών πραγμάτων που μπορεί να καταφέρει ο υποψήφιος για BRIT Award παραγωγός, καθώς πειραματίζεται με την disco των ’80s και τη synth-pop.

Η δισκογραφική συνάντηση με τους Years & Years προσθέτει άλλη μία εντυπωσιακή συνεργασία στο ενεργητικό του μετά από τις συμπράξεις με τους RAYE, Troye Sivan, Tate McRae και πιο πρόσφατα με τον Kwabs στο «Signals», το πρώτο single του τραγουδιστή από το 2015.

Το «Hallucination» είναι το προϊόν της συνεργασίας δύο καλλιτεχνών που βρίσκονται στην καλύτερή στιγμή τους, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς δημιουργείται το τέλειο pop banger που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει.

[ad_2]

Source link