Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Anitta συναντά τον Justin Quiles στο remix του «Envolver»

Written by on 18 Φεβρουαρίου 2022

[ad_1]

Η Anitta προσθέτει μία ανδρική οπτική στους ήδη εκρηκτικούς στίχους του «Envolver».

Η Βραζιλιάνα σούπερ σταρ Anitta, καθώς εδραιώνει ακόμη περισσότερο τη θέση της στο παγκόσμιο στερέωμα, κυκλοφορεί το επίσημο remix του αισθησιακού single της «Envolver» σε συνεργασία με τον hitmaker Justin Quiles.

Στη νέα εκδοχή του τραγουδιού, σε παραγωγή του Subelo Neo, η Anitta υφαίνει μία ιστορία για τις γυναικείες επιθυμίες με προκλητικούς και ερωτικούς στίχους που εστιάζουν στην πεποίθησή της ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι απενοχοποιημένα ελεύθερες για τη σαγηνευτική τους φύση.

Αυτή τη φορά ενώνει τις δυνάμεις της με τη φωνή και τη στιχουργική δεινότητα ενός από τους πιο ευέλικτους καλλιτέχνες στην urban μουσική, του Justin Quiles, προσθέτοντας μία ανδρική οπτική στους ήδη εκρηκτικούς στίχους της, καθώς και στη χαρισματική και δυνατή φωνή της.

Στο βίντεο για το «Envolver Remix», σε σκηνοθεσία της Paloma και παραγωγή του 36, βλέπουμε τόσο την Anitta όσο και τον Justin Quiles σε σκηνές με σκοτεινές αποχρώσεις και ανάμεσα σε σεντόνια που αντιπροσωπεύουν τον αισθησιασμό του κομματιού.

Αυτό το remix έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της πιο πρόσφατης παγκόσμιας αγγλόφωνης επιτυχίας της Anitta, του «Boys Don’t Cry», το οποίο έχει ήδη ξεπεράσει τις 17 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και διαθέτει πάνω από 35 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Anitta

Από την κυκλοφορία του μέχρι σήμερα, το «Boys Don’t Cry» έχει σημειώσει αμέτρητες επιτυχίες. Πραγματοποίησε το καλύτερο ντεμπούτο για σόλο Βραζιλιάνο καλλιτέχνη στην ιστορία του παγκόσμιου chart του Spotify, έγινε το Νο. 1 trending στο Twitter παγκοσμίως και έσπασε το ρεκόρ της Anitta κυριαρχώντας στο Νο. 1 στο iTunes σε 19 χώρες.

Επίσης, η Anitta μετέφερε τη λάμψη της στη σκηνή της εκπομπής «The Tonight Show» του Jimmy Fallon με μία ηλεκτρισμένη ερμηνεία του τραγουδιού την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Την επόμενη εβδομάδα, η Anitta και ο Justin Quiles θα βάλουν φωτιά στη σκηνή των μουσικών βραβείων Premio Lo Nuestro 2022 με μία φλογερή παρουσίαση του «Envolver Remix», που θα αποπνέει αισθησιασμό.

Η Anitta είναι επίσης υποψήφια για δύο βραβεία: Για την Urban – Γυναίκα Καλλιτέχνιδα της Χρονιάς και το Dance Pop-Urban/Dance – Τραγούδι της Χρονιάς με τη συμμετοχή της στην παγκόσμία επιτυχία «La Mama de la Mama (Remix)» μαζί με τους El Alfa, Busta Rhymes, Wisin, CJ και El Cherry Scom. Η τελετή απονομής των Premio Lo Nuestro 2022 θα πραγματοποιηθεί στο FTX Arena του Μαϊάμι την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου.

Αυτήν την περίοδο η Anitta βρίσκεται στα τελικά στάδια της προετοιμασίας του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της για τη Warner Records.

[ad_2]

Source link