Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Quavo και Yung Miami μοιράζονται το single «Strub Tha Ground»

Written by on 23 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Ο Quavo καταλαμβάνει τους δρόμους της Ατλάντα στο εκρηκτικό music video για το «Strub Tha Ground».

O αστέρας της hip-hop Quavo κυκλοφορεί ένα νέο φλογερό single και μουσικό βίντεο με τίτλο «Strub Tha Ground» με τη συμμετοχή της ανερχόμενης Yung Miami.

Το «Strub Tha Ground», το οποίο είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τις Quality Control Music / Motown Records / Universal Music, είναι η πρώτη του προσωπική κυκλοφορία μετά το 2020 και δίνει το σύνθημα για πολλά περισσότερα που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Το «Strub Tha Ground» ενώνει δύο από τις πιο δυνατές φωνές της Quality Control Music σε ένα ασυγκράτητο και αδιαμφισβήτητο anthem.

Το χαρακτηριστικό flow του Quavo δίνει ορμή στο τραγούδι, ενώ η Yung Miami εμφανίζεται με πυγμή κα συνδυάζει την ένταση του τραγουδιού με ένα πρωτοποριακό vibe.

Σε σκηνοθεσία του Gabriel Hart ή αλλιώς «Video God» (Migos, Gucci Mane), το μουσικό βίντεο για το ο «Strub Tha Ground» αναβιώνει το ιστορικό ετήσιο πάρτι «Freaknik», το οποίο καταλάμβανε τους δρόμους της Ατλάντα για χρόνια κατά τη διάρκεια της άνοιξης με διαγωνισμούς χορού, συναυλίες και πολλά άλλα.

Το Atlanta Magazine το έχει αποκαλέσει «το πιο διαβόητο street party της Ατλάντα», ενώ έχει αναφερθεί ονομαστικά σε αμέτρητα hip-hop τραγούδια.

Ο Quavo, καθώς αποτίει φόρο τιμής σε αυτή την πολιτιστική στιγμή, ανεβαίνει σε ένα αστικό λεωφορείο με μια βιντεοκάμερα και στη συνέχεια αναλαμβάνει τα ηνία της τρέλας στους δρόμους της Ατλάντα. Παρόλα αυτά, η Yung Miami είναι εκείνη που έρχεται και ουσιαστικά βάζει φωτιά στην οθόνη.

Τελικά, το βίντεο για το «Strub Tha Ground» είναι όλα όσα αντιπροσωπεύει το Freaknik, από τη μόδα του δρόμου μέχρι την κουλτούρα και πολλά άλλα.

Αυτή την περίοδο, ο Quavo ετοιμάζει περισσότερα τραγούδια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα. Ταυτόχρονα, συνεχίζει να απολαμβάνει την επιτυχία του άλμπουμ «Culture III» των Migos, το οποίο έκανε είσοδο στο Νο. 2 του Billboard 200, αποτελώντας το τρίτο διαδοχικό άλμπουμ του γκρουπ που κάνει ντεμπούτο στο Top 5 του chart τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

[ad_2]

Source link