Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Γιάννης Τεργιάκης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του

Written by on 23 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Δείτε το συγκινητικό video clip του 19χρονου ταλαντούχου τραγουδοποιού που έχει αναδειχθεί στο πιο εντυπωσιακό νέο πρόσωπο της ελληνικής pop-rock.

Ο Γιάννης Τεργιάκης παρουσιάζει το δεύτερο single της καριέρας του.

Ο μόλις 19 ετών τραγουδοποιός Γιάννης Τεργιάκης συστήθηκε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή του στον τελευταίο κύκλο του «X Factor», το 2019, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει με το μαγνητικό βλέμμα του και τη φρεσκάδα της ηλικίας του.

Ο Γιάννης Τεργιάκης συνεχίζει να κάνει τη διαφορά με το έμφυτο δημιουργικό ταλέντο του, αφού γράφει ο ίδιος τη μουσική και τους στίχους για όλα του τα τραγούδια.

Η πρώτη του δισκογραφική κυκλοφορία με το τραγούδι «Όσο Λείπεις Εσύ» αγαπήθηκε πολύ από το νεανικό κοινό και έχει συγκεντρώσει σχεδόν μισό εκατομμύριο views στο YouTube, με τον Γιάννη Τεργιάκη να αναδείκνυεται μέσα σε ένα καλοκαίρι στο πιο εντυπωσιακό καινούργιο πρόσωπο της ελληνικής ποιοτικής pop-rock σκηνής.

Σήμερα κυκλοφορεί το δεύτερο single του, το οποίο έχει τον τίτλο «Μία Από Αυτές».

Είναι μια εντυπωσιακά ώριμη και μοναδικά συγκινητική μπαλάντα, την οποία συνοδεύει ένα video clip που ξεχειλίζει από ομορφιά και φρεσκάδα, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου του single, ο Γιάννης Τεργιάκης ξεκινά εμφανίσεις στο πλευρό του Δήμου Αναστασιάδη στο «Οδός Λυσίου – Stairs» στην Πλάκα, το οποίο θα τους φιλοξενεί κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα.

Το single «Μία Από Αυτές» του Γιάννη Τεργιάκη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link