Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ozuna και Anthony Santos συνεργάζονται στο bachata τραγούδι «Señor Juez»

Written by on 8 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

Δύο διαφορετικές γενιές της latin μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Ozuna, ο οποίος είναι υπερήφανος για την παγκόσμια εξάπλωση της bachata μουσικής, αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Anthony Santos, τη φωνή που ευθύνεται για την επανάσταση στο συγκεκριμένο είδος και την επίδρασή του στις επόμενες γενιές.

Στο νέο single «Señor Juez», το οποίο κυκλοφορεί από τη Sony Music Latin, αναδεικνύουν την ουσία, το πάθος και το συναίσθημα του εμβληματικού μουσικού είδους της Δομινικανής Δημοκρατίας. Το τραγούδι περιγράφει τις ενοχές και τον πόνο από το τέλος μίας σχέσης ζωής, ενώ οι στίχοι ξεδιπλώνουν μια έντονη ανταλλαγή κατηγοριών μεταξύ των δύο τραγουδιστών.

Το μουσικό βίντεο για το «Señor Juez» γυρίστηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Fernando Lugo. Στο πνεύμα του τίτλου του τραγουδιού («Κύριε Πρόεδρε»), ο Ozuna εμφανίζεται σε μια δικαστική αίθουσα όπου προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις στον δικαστή, τον οποίο υποδύεται ο Anthony Santos.

Με αυτή την επέκταση στην bachata, ο Πορτορικανός σούπερ σταρ Ozuna συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι ένας από τους πιο ευέλικτους καλλιτέχνες της latin μουσικής και να διαπρέπει σε διαφορετικά στυλ και ρυθμούς. Από την πλευρά του, ο Anthony Santos δείχνει για άλλη μια φορά γιατί είναι χαϊδευτικά γνωστός ως το αφεντικό της bachata: «El Mayimbe de la bachata».

Ο Ozuna δηλώνει: «Είμαι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένος και ευγνώμων με τον Anthony Santos, έναν μαέστρο της bachata που μας επηρέασε και λειτούργησε ως έμπνευση για πολλούς καλλιτέχνες. Πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις πιο σημαντικές συνεργασίες της καριέρας μου, καθώς αντιπροσωπεύει τις μουσικές ρίζες με τις οποίες μεγάλωσα».

Από την πλευρά του, ο Anthony Santos οποίος μετά από τριάντα χρόνια μουσικής καριέρας έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της bachata, εκτίμησε το γεγονός ότι ένας urban καλλιτέχνης του διαμετρήματος του Ozuna θέλησε να ηχογραφήσει ένα bachata τραγούδι.

«Το γεγονός αυτό αντικατοπτρίζει πραγματικά έναν καλλιτέχνη που έχει επίγνωση αυτών που αρέσουν στον κόσμο και αναμφίβολα αποτελεί απαράμιλλη υποστήριξη για το είδος, τη χώρα μας και τους bachateros, ώστε η μουσική μας να συνεχίσει να αναπτύσσεται ως εμπορικό σήμα της χώρας μας», σημείωσε.

Ο Ozuna αναμένεται να εμφανιστεί στις 18 Νοεμβρίου στα Latin Grammy Awards στο Λας Βέγκας, παράλληλα με τις δύο υποψηφιότητές του στη φετινή διοργάνωση.

Πρόσφατο ο Ozuna συμμετείχε μαζί με τη Megan Thee Stallion και τη Lisa των BLACKPINK στο νέο single «SG» του DJ Snake, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 57 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε μία εβδομάδα από την κυκλοφορία του.

[ad_2]

Source link