Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Green Day παρουσιάζουν το νέο τραγούδι «Holy Toledo!»

Written by on 8 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

Μία ανανεωμένη αισθητική υιοθετούν οι Green Day.

Οι Green Day κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Holy Toledo!».

Το επιτυχημένο punk rock συγκρότημα ηχογράφησε το «Holy Toledo!» για τις ανάγκες της ταινίας «Mark, Mary & Some Other People», σε σκηνοθεσία και σενάριο της Hannah Marks, που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca. Στη ρομαντική κωμωδία πρωταγωνιστούν ο Ben Rosenfield ως Mark και η Hayley Law ως Mary.

Το «Mark, Mary & Some Other People» είναι μια νέα indie ρομαντική κομεντί για ένα νεαρό παντρεμένο ζευγάρι που δοκιμάζει μια ανοιχτή σχέση με πρωταγωνιστές τον Ben Rosenfield και τη Hayley Law («Riverdale», «Θνητοί Θεοί»).

Οι Green Day υιοθετούν στο «Holy Toledo!» μία ανανεωμένη αισθητική που έχει αναφορές στην αναβίωση της υποκουλτούρας της mod και στον ήχο της Motown, ενώ για την  παραγωγή του τραγουδιού συνεργάστηκαν με τον Butch Walker, με τον οποίο ένωσαν τις δυνάμεις τους και στο τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους, το «Father Of All…» του 2020.

Ο Billie Joe Armstrong τραγουδά στο «Holy Toledo!» για την απερίσκεπτη ζωή και δημιουργεί έναν ύμνο βγαλμένο από τέλη της δεκαετίας του ’90 ή ακόμα και τις αρχές των ’00s.

Το «Holy Toledo!» είναι το τρίτο τραγούδι που παρουσιάζουν οι Green Day κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Προηγήθηκαν το «Here Comes The Shock» και το «Pollyanna», το οποίο εμφανίστηκε στο Top 30 στα charts του Alternative Airplay και του Mainstream Rock στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι Green Day ανακοίνωσαν επίσης πρόσφατα ότι στις 10 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει ένα νέο live album με τίτλο «The BBC Sessions», μια συλλογή 16 τραγουδιών από τις εμφανίσεις τους στα «Maida Vale Studios» του BBC το 1994, το 1996, το 1998 και το 2001, αντίστοιχα.

[ad_2]

Source link