Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Onirama και Δήμητρα Γαλάνη τραγουδούν με μία «Κουτσή Κιθάρα»

Written by on 11 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Η «Κουτσή Κιθάρα» συνεχίζει να δημιουργεί όμορφες εικόνες και να ξυπνάει συναισθήματα νοσταλγίας.

Οι Onirama και η Δήμητρα Γαλάνη κάνουν τον κόσμο μαγικό με μία «Κουτσή Κιθάρα».

Οι Onirama και η Δήμητρα Γαλάνη, συνοδοιπόροι στον μαγικό κόσμο της «Κουτσής Κιθάρας», ενώνουν τις δυνάμεις τους μουσικά για πρώτη φορά και δίνουν νέα πνοή σε ένα από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια του Μάνου Λοΐζου.

Η «Κουτσή Κιθάρα», σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου, μέσα από τη νέα εκτέλεση των Onirama, συνεχίζει να δημιουργεί όμορφες εικόνες και να ξυπνάει συναισθήματα νοσταλγίας, με την τόσο οικεία και θερμή φωνή της Δήμητρας Γαλάνη.

Η συνεργασία με τη Δήμητρα Γαλάνη αποτελεί ακόμα ένα δείγμα τον επερχόμενο επετειακό δίσκο «Ανθολόγιο Για Μικρούς Και Μεγάλους» των Onirama, ο οποίος περιλαμβάνει συμπράξεις του συγκροτήματος με αγαπημένους καλλιτέχνες.

Το έδαφος για τον πολυαναμενόμενο επετειακό δίσκο, που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021, έχει στρώσει μία σειρά από ετερόκλητες μουσικές συνεργασίες.

Το πολυαγαπημένο πλέον «Ξημερώνει» με τη Χάρις Αλεξίου, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο, το εκρηκτικό «Καλοκαίρι» μαζί με τους Locomondo που κυριάρχησε στα ραδιόφωνα, καθώς και οι ψηφιακές κυκλοφορίες του «Πυροσβεστήρα» στη συναισθηματική νέα εκτέλεσή του με τη συμμετοχή του Λεωνίδα Μπαλάφα και του «Τι Είναι Αγάπη» με άρωμα Κρήτης, σε συνεργασία με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, αλλά και η απρόσμενη συνύπαρξη με τον Νίκο Μουτσινά στο «Happy Song».

Η νέα εκτέλεση του τραγουδιού «Κουτσή Κιθάρα» αποκτά εικόνα με ένα μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μαρινόπουλος, σε παραγωγή της Marni Films.

«Δε θέλει πολλά για να γίνει μια στιγμή μαγική και αυτή στιγμή φέρνει κι άλλες και έτσι γίνεται ο κόσμος μαγικός. Έτσι απλά, με μια “Κουτσή Κιθάρα”… Μια από τις πιο όμορφες στιγμές στην καλλιτεχνική μου πορεία, σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια! Δήμητρα, σ’ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και αυτό το γλυκό κι αληθινό χαμόγελο! Θα το κουβαλάω πάντα στην ψυχή μου!», σχολίασε ο Θοδωρής Μαραντίνης των Onirama σχετικά με τη συνεργασία.

Η «Κουτσή Κιθάρα» με τις ερμηνείες των Onirama και της Δήμητρας Γαλάνη κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[ad_2]

Source link