Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Martin Garrix, Julian Jordan και Tinie Tempah συνεργάζονται στο «Diamonds»

Written by on 11 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Το «Diamonds» είναι ένα τραγούδι που θα βάλει «φωτιά» στα πλήθη των μεγάλων φεστιβάλ.

Ο Ολλανδός DJ και μουσικός παραγωγός Martin Garrix συνεργάζεται με τον ομοεθνή συνάδελφό του Julian Jordan και τον Βρετανό ράπερ και τραγουδιστή Tinie Tempah στο νέο single «Diamonds».

Το «Diamonds» ξεκίνησε αρχικά ως ένα demo μεταξύ των δύο μουσικών παραγωγών, με τον Martin Garrix να προτείνει την προσθήκη του Tinie Tempah στο τραγούδι.

«Ενώ δούλευα πάνω στο “Diamonds”, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον Martijn στη μέση της νύχτας. Είχε την ιδέα να προσθέσουν τον Tinie στο τραγούδι. Έτρεξα στο σπίτι του και τελειώσαμε το demo μαζί εκείνο το βράδυ. Λίγες εβδομάδες αργότερα ο Tinie ήρθε στο Άμστερνταμ για να ηχογραφήσει τα φωνητικά και η συνάντηση ήταν πολύ διασκεδαστική», περιγράφει ο Julian Jordan.

«Το “Diamonds” είναι ένα τραγούδι που έχει σχέση με την ενέργεια, είναι κάτι φρέσκο και καινούργιο, αλλά σίγουρα φτιαγμένο για τα τεράστια πλήθη. Συνδυάστε τα όλα αυτά με τη συναρπαστική ερμηνεία του Tinie και ένα banger γεννιέται», προσθέτει.

Τα καταιγιστικά raps του Tinie Tempah συμπληρώνουν τέλεια τη δυναμική ενέργεια του τραγουδιού, που σφραγίζει τη μεγάλη επάνοδο του Martin Garrix στις φεστιβαλικές σκηνές.

Martin Garrix

«Οι πιο πολύτιμοι λίθοι, που λάμπουν πιο έντονα, προέρχονται από τα πιο σκοτεινά μέρη και δημιουργούνται υπό συνθήκες μεγάλης πίεσης», εξηγεί ο Tinie Tempah.

«Αυτή είναι η ουσία πίσω από τους στίχους και την παραγωγή που ο Martin, ο Julian και εγώ ετοιμάσαμε για το “Diamonds” και έχουμε εφαρμόσει σε πολλά τραγούδια όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ο κόσμος θα ακούσει τι έχουμε ετοιμάσει», συμπληρώνει.

Ο Martin Garrix δηλώνει: «Μου έλειψε τόσο πολύ να βρίσκομαι στη σκηνή. Ήταν τρελό που επιτέλους μπόρεσα να παίξω αυτό το τραγούδι μπροστά στο κοινό κατά τη διάρκεια των πρώτων μου συναυλιών μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Επίσης, ήταν πολύ ξεχωριστό που ο Julian και ο Tinie εμφανίστηκαν δίπλα μου στη σκηνή για να ερμηνεύσουν το τραγούδι. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που τελικά καταφέραμε να το κυκλοφορήσουμε!».

Το μουσικό βίντεο για το «Diamonds» αποτυπώνει τη φεστιβαλική ενέργεια που αναπνέει το τραγούδι με στιγμές ζωντανών εμφανίσεων από διάφορα φεστιβάλ, όπως το «Creamfields» και το «Untold Festival», που γυρίστηκαν σε φιλμ.

Το «Diamonds» σίγουρα άξιζε την αναμονή, καθώς φέρνει τη ζωντάνια που υποσχέθηκε.

[ad_2]

Source link