Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Nine Inch Nails και Health συνεργάζονται στο νέο τραγούδι «Isn’t Everyone»

Written by on 7 Μαΐου 2021

[ad_1]

Οι Health ήταν η μπάντα που άνοιγε το 2008 τις συναυλίες των Nine Inch Nails.

Το noise-rock συγκρότημα Health συνεργάζεται με τους Nine Inch Nails στο νέο τραγούδι «Isn’t Everyone».

Οι δύο μπάντες διασταύρωσαν για πρώτη φορά τα μονοπάτια τους όταν έκαναν κοινή περιοδεία το καλοκαίρι του 2008. Σε κάποιο σημείο, ο Trent Reznor των Nine Inch Nails πρόσφερε στους Health την ευκαιρία να ηχογραφήσουν στο σπίτι του και στη συνέχεια ανέπτυξαν μια προσωπική φιλία.

Οι Health είχαν την ιδέα να κάνουν ένα άλμπουμ με συνεργασίες αντί να δημιουργήσουν ένα remix γεια κάποιο τραγούδι που έχει ήδη κυκλοφορήσει και έστειλαν στον Reznor ένα κομμάτι που έκαναν με έναν άλλον καλλιτέχνη και του εξήγησαν ότι ήλπιζαν να φτιάξουν κάτι από την αρχή.

Σύμφωνα με τον Jake Duzik των Health, το τραγούδι προέκυψε «στη μέση του lockdown».

«Νομίζω ότι τη στιγμή που γράφτηκε – μέρος του λόγου για τον οποίο θέλαμε να βγει τόσο γρήγορα, είναι ότι καθώς είμαστε Αμερικανοί στην Αμερική, βρισκόμασταν στη μέση της Αποκάλυψης του Trump και των γεγονότων George Floyd και έτσι υπάρχει κάποια αρκετά αιχμηρά μηνύματα που σχετίζονται με αυτή τη συγκεκριμένη εμπειρία», είπε στο «Webworm With David Farrier».

«Και η δική μου πλευρά των στίχων είναι λίγο πιο αφηρημένη, κάτι σαν τον τρόπο με τον οποίο γράφω. Υπάρχει λίγο Γινγκ και λίγο Γιανγκ. Είμαστε πολύ περήφανοι για το πώς βγήκε», συνέχισε.

«Και δεν προσπαθούμε να γράψουμε ούτε ένα single ή τίποτα άλλο», πρόσθεσε ο John Famiglietti των Health. «Είναι μεγαλύτερο. Έχει όλα αυτά τα υπέροχα μέρη. Είναι πολύ καλό».

Όταν έλαβαν το σκελετό του τραγουδιού, ο Trent Reznor και ο Atticus Ross των Nine Inch Nails άρχισαν να δουλεύουν με σχολαστικότητα.

«Παίρνουν ό,τι κάνουν πολύ σοβαρά, οπότε ήταν πολύ μελετημένο, με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια», δήλωσε ο Duzsik.

Αυτό που τον εντυπωσίασε, ωστόσο, ήταν η πρόταση του Reznor να τραγουδήσουν μαζί.

«Εγώ ήθελα να ακούσω τη φωνή του (Reznor) στο τραγούδι, όχι τη φωνή μου, Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ως τρομερά ατάλαντο μουσικό ή οτιδήποτε άλλο, αλλά, η αμεσότητα της φωνής είναι αυτό που πραγματικά αγγίζει συναισθηματικά τους ανθρώπους. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι φωνές ορισμένων ανθρώπων αγγίζουν τον κόσμο. Είναι μια συναισθηματική αντίδραση», σχολίασε ο τραγουδιστής των Health.

Το «Isn’t Everyone» κυκλοφορεί μετά από θριαμβευτική περίοδο για τον Trent Reznor και τον Atticus Ross των Nine Inch Nails.

Οι δύο μουσικοί έγραψαν μαζί με τον Jon Batiste τη μουσική της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Soul» του Disney+ και κέρδισαν για το έργο τους ένα βραβείο Όσκαρ, μία Χρυσή Σφαίρα και ένα BAFTA Award.

[ad_2]

Source link