Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Matteo Bocelli και Sebastián Yatra ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Until She’s Gone / Tu Luz Quedo»

Written by on 14 Απριλίου 2022

[ad_1]

Ο Matteo Bocelli και ο Sebastián Yatra τραγουδούν μαζί στα ισπανικά, στα αγγλικά και στα ιταλικά.

Ο Ιταλός Matteo Bocelli και ο Κολομβιανός Sebastián Yatra κυκλοφόρησαν ένα νέο ρομαντικό single σε μορφή ενός EP τριών τραγουδιών με διαφορετικές εκδοχές στα αγγλικά («Until She’s Gone»), στα ισπανικά («Tu Luz Quedó») και στα ιταλικά («Un Attimo di Te»).

Η τρυφερή μπαλάντα που εκφράζει τη λύπη και την ελπίδα για συμφιλίωση, ερμηνεύεται εκπληκτικά από τους δύο καταξιωμένους τραγουδιστές, οι οποίοι συνοδεύονται από ένα σπαρακτικό πιάνο και έντονα έγχορδα.

Η κυκλοφορία συμπληρώνεται με ένα εντυπωσιακό μουσικό βίντεο που γυρίστηκε στο μεσογειακό νησί της Μάλτας.

Και στις τρεις εκδοχές του τραγουδιού την παραγωγή έκαναν οι Mauricio Rengifo και Andrés Torres, οι οποίοι έχουν αναλάβει την παραγωγή πολυπλατινένιων επιτυχιών όπως το «Despacito» του Luis Fonsi.

Ο Matteo Bocelli έγραψε το τραγούδι μαζί με τους Jez Ashurst και Emma Rohan (Little Mix, Susan Boyle), ενώ για τους ισπανικούς στίχους συνεργάστηκε με τον Sebastián Yatra.

Matteo Bocelli

Ο Matteo Bocelli ανέφερε: «Το “Until She’s Gone” είναι μια απίστευτη ρομαντική μπαλάντα που είχα τη χαρά να τραγουδήσω με τον φίλο μου Sebastián Yatra. Τον γνώρισα πριν από δύο χρόνια και συνδεθήκαμε αμέσως σε μουσικό και προσωπικό επίπεδο. Είναι μεγάλη μου τιμή που τραγουδάω αυτό το τραγούδι μαζί του στα ισπανικά, στα αγγλικά και στα ιταλικά. Πρόκειται πραγματικά για ένα διεθνές εγχείρημα».

Ο Sebastián Yatra πρόσθεσε: «Ο Matteo είναι ένας καταπληκτικός καλλιτέχνης και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που τραγουδάω μαζί του ένα τόσο όμορφο τραγούδι και που έχω την ευκαιρία να το κάνω στα ισπανικά, στα αγγλικά αλλά και στα ιταλικά».

«Πάντα εμπνεόμουν από την ιταλική γλώσσα και τη μουσική των Ιταλών, αρχής γενομένης από τον πατέρα του Matteo, τον Andrea Bocelli. Ο Matteo και εγώ περάσαμε εκπληκτικά στη Μάλτα στα γυρίσματα του βίντεο και ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να τραγουδήσουμε αυτό το τραγούδι πολλές φορές ζωντανά», συνέχισε.

Ο Matteo Bocelli και ο Sebastián Yatra ερμηνεύουν τις τρεις εκδοχές της συνεργασίας τους σε εξωτερικούς χώρους, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Ιταλού σκηνοθέτη Cosimo Alemà.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα μουσικά βίντεο για το «Tu Luz Quedó» και το «Until She’s Gone», ενώ θα ακολουθήσει το βίντεο για το «Un Attimo di Te».

Τα τρία βίντεο γυρίστηκαν στο μοναδικό τοπίο του νησιού της Μάλτας, χάρη στο Visit Malta, το Υπουργείο Τουρισμού και Προστασίας Καταναλωτών, την Τουριστική Αρχή της Μάλτας, το Μεσογειακό Ίδρυμα Τουρισμού και την Ένωση Ξενοδοχείων και Εστιατορίων της Μάλτας (MHRA).

[ad_2]

Source link