Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Marshmello και Tokischa συνεργάζονται στο «Estilazo» – Hit Channel

Written by on 30 Απριλίου 2022

[ad_1]

Ο μυστηριώδης παραγωγός συνεργάζεται με την ανερχόμενη σταρ της dembow.

Ο Marshmello και η ταχέως ανερχόμενη σταρ της latin μουσικής Tokischa κυκλοφορούν το «Estilazo» (Style), ένα club ready banger που φέρνει το καλοκαίρι νωρίτερα.

Το «Estilazo», το οποίο συνδυάζει την EDM και τη δομινικανή dembow, είναι μια δήλωση υποστήριξης της σεξουαλικής απελευθέρωσης, του φεμινισμού και της συμπερίληψης.

Το ισπανόφωνο τραγούδι ενδυναμώνει με το τολμηρό ρεφρέν που αναφέρει ότι «το να είσαι σκύλα είναι στη μόδα» και συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο στο οποίο εμφανίζονται επίσης οι Dennis Rodman, Nikita Dragun και La Demi.

Ο Marshmella δηλώνει: «Η συνεργασία με την Tokischa ήταν καταπληκτική. Ταξίδεψα στη Δομινικανή Δημοκρατία και δημιουργήσαμε το τραγούδι εκεί. Η Toki είναι προφανώς καταπληκτική και ταλαντούχα, οπότε η συνεργασία μαζί της ήταν πολύ διασκεδαστική και είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα του τραγουδιού».

Η Tokischa πρόσθεσε: «Εκτός από την προφανή αγάπη μου για τη δομινικανή μουσική και άλλους latin ρυθμούς, είμαι επίσης μεγάλη θαυμάστρια της EDM, οπότε η ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Marshmello με έκανε απίστευτα χαρούμενη. Προσωπικά για εμένα, είναι τόσο γλυκός, ευγενικός και προσγειωμένος, αλλά και διορατικός για τον τρόπο με τον οποίο οι ήχοι μας θα μπορούσαν να ταιριάξουν».

«Είμαι πολύ χαρούμενη που με έπεισε να κάνω το τραγούδι στα ισπανικά, γιατί η ιδέα αρχικά σχεδίαζε να είναι στα αγγλικά, αλλά του άρεσε πολύ να δουλεύει στην γειτονιά μου εδώ στη Δομινικανή Δημοκρατία και η αίσθηση που είχε το τραγούδι όταν το μεταφράσαμε», ανέφερε.

Ο Marshmello συνεχίζει την ανοδική του πορεία, καθώς συνεχίζει να διευρύνει τα όρια της μουσικής βιομηχανίας.

Με singles που κατέκτησαν τα charts και συνεργασίες με τους Juice WRLD, Halsey, Demi Lovato, Bastille, Kane Brown, Selena Gomez, Jonas Brothers και άλλους, ο Marshmello έχει συγκεντρώσει σχεδόν 12 δισεκατομμύρια streams μόνο στο Spotify. Με σχεδόν 40 εκατομμύρια ακροατές σε μηνιαία βάση, είναι ένας από τους 40 καλλιτέχνες με τα περισσότερα streams στον κόσμο στο Spotify και ο τρίτος καλλιτέχνης με τις περισσότερες συνδρομές στο YouTube.

Η Tokischa είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο που αποδομεί τις αντιλήψεις και τα πρότυπα που περιβάλλουν τους ρόλους των γυναικών.

Το στιλ της είναι ωμή, αυθεντική trap που λίγοι καλλιτέχνες τολμούν να ακολουθήσουν. Στον κόσμο της, δεν υπάρχει κανένας φόβος να δείξει στην κοινωνία τι κάνει, τι της αρέσει και ποια είναι. Προωθεί έναν τρόπο ζωής που είναι απαλλαγμένος από την υποκρισία και τα έμφυλα στερεότυπα.

Η χροιά της φωνής της είναι άμεσα αναγνωρίσιμη και είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που κάνει τα τραγούδια της ξεχωριστά.

Εκτός από τα δικά της πρωτοποριακά dembow τραγούδια που έχουν ήδη γίνει επιτυχίες σε όλη τη γενέτειρά της, τη Δομινικανή Δημοκρατία και άλλες ισπανόφωνες χώρες, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές στο YouTube τα τελευταία τρία χρόνια, η Tokischa έχει τραβήξει την προσοχή ευρύτερων διεθνών θαυμαστών μέσω δύο συνεργασιών με τη Rosalía, στο «Linda» και στο «La combi Versace», τη συνάντηση με τον J Balvin και τώρα την κυκλοφορία του «Estilazo» με τον Marshmello.



[ad_2]

Source link