Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Pedro Capó γιορτάζει τη ζωή με το νέο single και music video «La Fiesta» – Hit Channel

Written by on 1 Μαΐου 2022

[ad_1]

Το «La Fiesta» αναδεικνύει την ασυνήθιστη, αν και όμορφα αισιόδοξη, άποψη του Pedro Capó για τον θάνατο.

Ο βραβευμένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Pedro Capó από το Πουέρτο Ρίκο κυκλοφορεί το νέο του single «La Fiesta».

Αυτό το ανάλαφρο pop κομμάτι δεν παρουσιάζει τον θάνατο ως τραγωδία, αλλά ως λόγο για να γιορτάσουμε τη ζωή που μας δόθηκε.

Μετά το πιο πρόσφατο single του «Gracias», η κυκλοφορία του «La Fiesta» συνοψίζει τέλεια αυτή τη νέα φάση της καριέρας του Pedro Capó που χαρακτηρίζεται από στοχασμό, γιορτή και κέφι.

Το «La Fiesta», το οποίο το έχει γράψει ο ίδιος ο Pedro Capó, αναδεικνύει την ασυνήθιστη, αν και όμορφα αισιόδοξη άποψή του για τον θάνατο.

Αυτό το εκλεκτικό pop τραγούδι, σε παραγωγή του George Noriega, παίζει με την ιδέα του πώς θα ήταν η κηδεία του Pedro. Χαρακτηρίζεται από χαρά και ευθυμία και οι στίχοι  του περιγράφουν την ιδανική κηδεία του Pedro ως ένα πάρτι γεμάτο μουσική, χορό και αγάπη.

Το «La Fiesta» πραγματεύεται εξαιρετικά ένα θέμα που τόσοι πολλοί φοβούνται και το κάνει με έναν αισιόδοξο και χαρούμενο τρόπο.

Pedro Capó - Farruko

Το μουσικό βίντεο για το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από τον πίνακα «El Velorio» του εμβληματικού Πορτορικανού ζωγράφου Francisco Oller.

«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να γράψω ένα τραγούδι που να μιλάει για το θάνατο με έναν χαρούμενο τρόπο. Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς βλέπουμε τον θάνατο με φόβο και αυτό το τραγούδι θέλει να ανατρέψει αυτή την ιδέα. Δούλεψα με μία απίστευτη ομάδα που μοιράζεται την ίδια νοοτροπία και θα το νιώσετε αυτό όταν ακούτε αυτό το τραγούδι», δήλωσε ο Pedro Capó.

Ο Pedro Capó θα εμφανιστεί στο «El Coliseo» του Πουέρτο Ρίκο στις 7 Μαΐου. Αυτή η συναυλία θα σημάνει την έναρξη της περιοδείας του για το 2022, η οποία θα συνεχιστεί σε διάφορες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως η Βοστώνη, η Νέα Υόρκη και η Ουάσινγκτον, μεταξύ άλλων.

Στην αρχή της καριέρας του, ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός Pedro Capó απέκτησε παγκόσμία αναγνώριση με το τραγούδι του «Calma», του οποίου η πρωτότυπη εκδοχή κέρδισε το 2019 το βραβείο Latin Grammy για το Τραγούδι της Χρονιάς και το remix του με τη συμμετοχή του Farruko κέρδισε το Latin Grammy της Καλύτερης Urban/Fusion Ερμηνείας.

Το «Calma» έγινε διπλά διαμαντένιο στο Μεξικό, διαμαντένιο στις ΗΠΑ και στο Περού και πολυπλατινένιο στη Λατινική Αμερική και στην Ευρώπη. Ο Pedro Capó συμμετείχε στην τελετή λήξης του Copa América 2019 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου ερμήνευσε το «Calma» μαζί με τη Βραζιλιάνα σταρ Anitta.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Pedro Capó κυκλοφόρησε το τέταρτο άλμπουμ του, «Munay». Ο τίτλος του άλμπουμ σημαίνει «αγάπη» στη γλώσσα των Quechua και η ιδέα του επικεντρώνεται στην αγάπη σε όλες τις εκφάνσεις της. Η πιο ώριμη και προσωπική δουλειά του μέχρι σήμερα περιλαμβάνει 11 τραγούδια σε παραγωγή του θρυλικού George Noriega.

[ad_2]

Source link