Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Marshmello και Jonas Brothers ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Leave Before You Love Me»

Written by on 21 Μαΐου 2021

[ad_1]

Ο Marshmello και οι Jonas Brothers προτείνουν μια γλυκιά pop μπαλάντα.

Ο DJ και μουσικός παραγωγός Marshmello και το pop συγκρότημα των Jonas Brothers ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Leave Before You Love Me».

Πρόκειται για μία γλυκιά pop μπαλάντα που διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να αγγίξει τις καρδιές των ακροατών σε όλο τον κόσμο, με τους Jonas Brothers τραγουδούν για ένα χωρισμό που πήρε άσχημη τροπή.

Το «Leave Before You Love Me» σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία Jonas Brothers για τη φετινή χρονιά.

Τους τελευταίους μήνες έχουν προκύψει αρκετά ερωτήματα σχετικά με το μέλλον του συγκροτήματος μετά τη θριαμβευτική επανασύνδεσή του το 2019, ειδικά μετά την πρόσφατη κυκλοφορία ενός νέου σόλο άλμπουμ από τον Nick Jonas, όμως οι Jonas Brothers είναι έτοιμοι να ανεβάζουν ξανά τους ρυθμούς.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του «Leave Before You Love Me», οι Jonas Brothers ανακοίνωσαν τη διοργάνωση μιας μεγάλης περιοδείας με τίτλο «Remember This Tour», κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιήσουν από τον Αύγουστο έως τον Οκτώβριο του 2021 συνολικά 44 συναυλίες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχοντας στο πλευρό τους την Kelsea Ballerini.

Επίσης οι Jonas Brothers και ο Marshmello θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά τη συνεργασία τους στη σκηνή των Billboard Music Awards 2021 στις 23 Μαΐου. Μάλιστα οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο Nick Jonas.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Marshmello θα εμφανιστεί στον τελικό του UEFA Champions League, που θα διεξαχθεί φέτος στο Πόρτο της Πορτογαλίας το Σάββατο 29 Μαΐου.

Την παραγωγή του «Leave Before You Love Me», το οποίο κυκλοφορεί από τις Joytime Collective και Republic Records / Universal Music, υπογράφει ο Marshmello μαζί με τον Alesso και τον Heavy Mellow.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link