Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Anne-Marie συναντά τον Niall Horan στο «Our Song» και ανακοινώνει νέο άλμπουμ

Written by on 21 Μαΐου 2021

[ad_1]

Το «Our Song» θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της Anne-Marie.

Η Anne-Marie συναντά τον Niall Horan στο τραγούδι «Our Song» και παράλληλα ανακοινώνει τις λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ της.

Το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της Anne-Marie θα έχει το βιωματικό τίτλο «Therapy» και θα κυκλοφορήσει από τις Asylum / Atlantic Records / Warner Music στις 23 Ιουλίου.

Η 30χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός εξηγεί ότι η δημιουργία του άλμπουμ τη βοήθησε κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου με την ψυχική υγεία της εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας.

«Νιώθω τόσο ωραία που ανακοινώνω το νέο άλμπουμ “Therapy”. Η μουσική είναι πηγή θεραπείας για όλους και η μουσική είναι η ίδια η θεραπεία, σωστά; Δεν το είχα συνειδητοποιήσει έως ότου χτυπηθήκαμε από την πανδημία πόσο πολύ χρειαζόμουν τη μουσική», γράφει σε μήνυμά της.

«Χρειάζομαι να τραγουδάω ζωντανά. Χρειάζομαι να γράφω. Οι στίχοι μου είναι ένα ανοιχτό ημερολόγιο σε όλους και η δημιουργία αυτού του άλμπουμ με βοήθησε να επικεντρωθώ και να κατανοήσω τα συναισθήματά μου. Χρειαζόμουν αυτό το άλμπουμ», τονίζει.

«Εκτός από την αναζήτηση θεραπείας στο γράψιμο και τη μουσική γενικά, βλέπω έναν ψυχίατρο τον τελευταίο χρόνο και άλλαξε τη ζωή μου. Πάντα προσπαθούσα να είμαι όσο πιο ανοιχτή μπορώ με τους θαυμαστές μου για το ταξίδι μου και βλέποντας έναν επαγγελματία, κατάφερα να αρχίσω να αγωνίζομαι και να καταλαβαίνω τις ανησυχίες που αντιμετώπιζε ο εγκέφαλός μου όλα αυτά τα χρόνια. Μαθαίνω και προχωράω», συνεχίζει.

«Αυτό το άλμπουμ με βοήθησε να φτάσω σε αυτήν την κατάσταση και ενσωματώνει πολλά συναισθήματα, είτε σε τραγούδια που επικεντρώνονται στη δική μου διαδρομή είτε σε τραγούδια που απλώς μου άρεσε η δημιουργία τους και ελπίζω να δώσετε όλη την προσοχή σας. Το έφτιαξα για εσάς και για εμένα», καταλήγει.

Το άλμπουμ είναι μια συνεργατική προσπάθεια στην οποία έχουν συνεισφέρει επιτυχημένα ονόματα όπως οι Max Martin, Kamille, MNEK, Raye, Ed Sheeran και άλλοι.

Το «Therapy» θα περιέχει τις συμπράξεις της Anne-Mari με τον ράπερ KSI και τον παραγωγό Digital Farm Animals στο «Don’t Play» και με τον παραγωγό Nathan Dawe και τον ράπερ MoStac στο «Way Too Long», δύο τραγούδια που κυκλοφόρησαν νωρίτερα φέτος.

Επόμενο δείγμα του άλμπουμ «Therapy» είναι το «Our Song».

Η Anne-Marie και ο Niall Horan τραγουδούν για ένα χωρισμό και αναφέρονται στο τραγούδι που απολάμβαναν να ακούν μαζί με τις σχέσεις τους. Τώρα κάθε φορά που ακούν στο ραδιόφωνο «το τραγούδι τους» θυμούνται από την αρχή την περίοδο που πέρασαν μαζί.

Σε εντελώς διαφορετικό κλίμα κινείται το music video για το «Our Song», σε σκηνοθεσία του Michael Holyk.

Οι δύο καλλιτέχνες προσπαθούν να χαθούν στο δάσος με ένα vintage αυτοκίνητο μετά από μία ληστεία, ωστόσο καταδιώκονται από τις αστυνομικές δυνάμεις. Πώς θα ολοκληρωθεί η περιπέτειά τους;

[ad_2]

Source link