Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Kylie Minogue και Jessie Ware ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Kiss Of Life»

Written by on 29 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Το δεύτερο single από το άλμπουμ «DISCO: Guest List Edition».

Η Kylie Minogue συνεργάζεται με την Jessie Ware στο ολοκαίνουργιο single «Kiss Of Life».

Το «Kiss Of Life» είναι φτιαγμένο για το dance floor, καθώς ξεχειλίζει από disco-fever ρυθμούς και μελωδίες. Η  Kylie Minogue και η Jessie Ware έγραψαν το τραγούδι μαζί με τους James Ford, Danny Parker και Shungudzo, οι οποίοι συνεργάστηκαν με την Jessie στο εξαιρετικά επιτυχημένο άλμπουμ της «What’s Your Pleasure?», που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2020.

Το «Kiss Of Life» διαδέχεται για την Kylie Minogue τη συνεργασία της με τους Years & Years στο «A Second To Midnight», το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα και απέσπασε πολλούς επαίνους: Χαρακτηρίστηκε «εκθαμβωτικό» από το NME και ένα ‘απολαυστικό disco-fever όνειρο» από το Rolling Stone.

Τα δύο singles θα συμπεριληφθούν στο επερχόμενο άλμπουμ «DISCO: Guest List Edition» της Kylie Minogu, το οποίο θα περιλαμβάνει επίσης ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Can’t Stop Writing Songs About You» σε συνεργασία με τη θρύλο της disco Gloria Gaynor.

Πρόκειται για μία νέα έκδοση του άλμπουμ «Disco» της Kylie Minogue που κυκλοφόρησε το 2020, το όγδοο άλμπουμ της που κατέκτησε το No. 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο για να της χαρίσει ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ και να την αναδείξει στην πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα που έχει κυριαρχήσει με τα άλμπουμ της στο Νο. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου σε πέντε συνεχόμενες δεκαετίες.

To «DISCO: Guest List Edition» περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από απίστευτα remixes τραγουδιών από το αρχικό άλμπουμ και την επιτυχημένη συνεργασία με την Dua Lipa στο «Real Groove (Studio 2054 Remix)».

Αυτή η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει από την BMG στις 12 Νοεμβρίου σε ποικιλία εκδόσεων, μεταξύ των οποίων ψηφιακό CD και βινύλιο.

Το ευρύ κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την απίστευτη περσινή livestream συναυλία «Infinite Disco» για πρώτη φορά με την έκδοση «DISCO: Guest List Edition (Deluxe Limited)», που αποτελεί ένα σετ 3 CD, 1 DVD και 1 Blu-ray.

Η συγκεκριμένη έκδοση περιέχει ένα DVD και ένα Blu-ray της συναυλίας «Infinite Disco», στην οποία ακούστηκαν οι αγαπημένες επιτυχίες «In Your Eyes», «Light Years», «Slow» (ένα mash up του εμβληματικού «Love To Love You Baby» της Donna Summer) και το «Say Something» με τη συνοδεία της House Gospel Choir. Επίσης περιλαμβάνονται τα 16 τραγούδια του «DISCO (Deluxe)», οι νέες συνεργασίες, καθώς και τα remixes.

Άλλες εκδόσεις περιλαμβάνουν ένα τριπλό LP βινύλιο σε gatefold συσκευασία και ένα ψηφιακό CD, που θα περιέχουν αμφότερες 2 δίσκους με το αρχικό άλμπουμ του «DISCO (Deluxe)» και έναν bonus δίσκο με τις νέες συνεργασίες και τα remixes.



[ad_2]

Source link