Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι REC θέλουν να είναι «Μόνο Μαζί Σου»

Written by on 29 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Όλα είναι δυνατά για τους REC.

Οι REC επιστρέφουν με το πιο fun ραδιοφωνικό hit που θα λατρεύεις να ακούς, κάθε στιγμή.

Το #1 Urban Pop συγκρότημα που μετράει περισσότερα από δέκα χρόνια στη δισκογραφία, δεν σταματά να πειραματίζεται και αυτή την φορά με ένα pop – funk τραγούδι με τίτλο «Μόνο Μαζί Σου», υπόσχεται πως θα σου φτιάξει αμέσως την διάθεση.

Μια άκρως χορευτική μουσική, που δεν θα μπορούσε να έχει αυτό το αποτέλεσμα χωρίς τη συνδρομή και της αναλογικής μουσικής τεχνολογίας, που αντιλαμβάνεσαι πως χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή, από την πρώτη κιόλας νότα.

Όλα είναι δυνατά για τους REC και η κορυφή των charts στην οποία στοχεύουν για ακόμη μία φορά.

Οι REC δεν σταματούν όμως εκεί και σου δίνουν ακόμη έναν λόγο να αγαπήσεις περισσότερο αυτή την κυκλοφορία του. Το fresh music video για το «Μόνο Μαζί Σου» μόλις κυκλοφόρησε και είναι όσο color, happy και fun το περίμενες.

Ο Άρης, η Ξένια και ο Mike για ακόμη μία φορά εμπιστεύονται την σκηνοθετική ματιά του Alex Κωνσταντινίδη, ενώ για πρώτη φορά συνεργάζονται με την Ourania Kay η οποία ανέλαβε την θέση της art director για το αγαπημένο συγκρότημα.

Μέρος από τα γυρίσματα του music video πραγματοποιήθηκαν στο «Village Shopping», που βρίσκονται στο πλευρό των REC για ακόμη μία φορά, έχοντας πλέον συνδέσει το brand τους με το δημοφιλές σχήμα.

[ad_2]

Source link