Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Keith Richards και Ronnie Wood εύχονται στον Mick Jagger για τα γενέθλιά του

Written by on 27 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Οι αναρτήσεις των μελών των Rolling Stones για τα γενέθλια του Mick Jagger.

Ο Keith Richards και ο Ronnie Wood των Rolling Stones ευχήθηκαν στον Mick Jagger για τα γενέθλιά του.

Ο Mick Jagger έγινε 80 ετών στις 26 Ιουλίου και ο Keith Richards ανέβασε στο Instagram ένα ειδικό βίντεο για την περίσταση στο οποίο παίζει στο πιάνο και εύχεται χρόνια πολλά στον τραγουδιστή των Rolling Stones για τα γενέθλιά του.

«Ας συνεχίσουμε να το λέμε αυτό ο ένας στον άλλον για πολύ καιρό, χρόνια πολλά Mick, να έχεις και άλλα καλά γενέθλια και πάρε με τηλέφωνο να μου πεις πώς είναι», ανέφερε στο βίντεό του ο Keith Richards, ο οποίος γίνεται 80 ετών στις 18 Δεκεμβρίου.

Διαφήμιση

Οι σχέσεις του Mick Jagger και του Keith Richards, όπως αποκάλυψε ο κιθαρίστας στο βιβλίο του «Life» που κυκλοφόρησε το 2010.

Στο βιβλίο, ο Keith Richards σημείωσε ότι του έλειπε ο φίλος του κατά τη διάρκεια της απομάκρυνσής τους, η οποία, όπως ισχυρίστηκε, προκλήθηκε από το γεγονός ότι ο Mick Jagger έγινε «ανυπόφορος» στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

«Κάποτε αγαπούσα τον Mick, αλλά δεν έχω μπει στο καμαρίνι του εδώ και είκοσι χρόνια. Μερικές φορές σκέφτομαι: “Μου λείπει ο φίλος μου. Αναρωτιέμαι πού πήγε”», έγραψε.

Ο Ronnie Wood των Rolling Stones χρησιμοποίησε επίσης το Instagram για να αναρτήσει αρκετές παλαιότερες φωτογραφίες του με τον Mick Jagger και να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

Μεταξύ άλλων, ο μπασίστας δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία στην οποία ο Mick Jagger κρατάει το μικρόφωνο στο στόμα του και με τα δύο χέρια, ενώ φοράει ένα αμάνικο λευκό μπλουζάκι με το εμβληματικό σήμα των Rolling Stones.

«Ευτυχισμένα 80ά γενέθλια στον Mick Jagger!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Mick Jagger ευχαρίστησε τους πάντες «για όλα τα υπέροχα σχόλια και τις ευχές για τα γενέθλιά του» και αναδημοσίευσε στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram πολλά από τα αφιερώματα προς τιμήν του.



[ad_2]

Source link