Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Leigh-Anne Pinnock έλαβε τιμητικό διδακτορικό πτυχίο

Written by on 27 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η Leigh-Anne Pinnock τιμήθηκε για το έργο της ως ακτιβίστρια για τη φυλετική ισότητα και τον αντιρατσισμό και την προσφορά της στη μουσική.

Η Leigh-Anne Pinnock έλαβε τιμητικό διδακτορικό πτυχίο Καλών Τεχνών από βρετανικό πανεπιστήμιο.

Η τραγουδίστρια των Little Mix τιμήθηκε αυτή την εβδομάδα από το Buckinghamshire New University (BNU) στη γενέτειρά της, το High Wycombe της Αγγλίας, για τα επιτεύγματα της καριέρας της και το έργο της κατά του ρατσισμού.

Τη Leigh-Anne Pinnock υποδέχτηκε ένας flashmob φοιτητών που χόρεψαν υπό τους ήχους του νέου τραγουδιού της «Don’t Say Love», πριν ενωθεί με τους εκατοντάδες αποφοίτους στην τελετή αποφοίτησης του ιδρύματος.

Διαφήμιση

Μιλώντας για το τιμητικό πτυχίο της, η Leigh-Anne δήλωσε: «Όταν μεγάλωνα, πρέπει να είχα περάσει από την πανεπιστημιούπολη του BNU στο High Wycombe εκατομμύρια φορές, με περιέργεια για το τι μελετούσαν και τι δίδασκαν εκεί».

«Αλλά σε όλο αυτό το διάστημα δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα στεκόμουν σήμερα εδώ με ένα τιμητικό διδακτορικό δίπλωμα Καλών Τεχνών. Είναι μεγάλο προνόμιο να αναγνωρίζεσαι από ένα τόσο αξιόπιστο, δημιουργικό και υποστηρικτικό πανεπιστήμιο, γι’ αυτό είμαι εξαιρετικά χαρούμενη και υπερήφανη που βρίσκομαι σήμερα εδώ», συνέχισε.

«Από πολλές απόψεις, η ιστορία μου είναι μια ιστορία που νομίζω ότι αντικατοπτρίζει τις εμπειρίες πολλών από τους φοιτητές που βρίσκονται σήμερα εδώ. Είναι η ιστορία μιας γυναίκας που είχε ένα πάθος, που είχε έναν στόχο που πίστευε ότι μπορεί να είναι εφικτός», τόνισε.

«Αλλά είναι επίσης η ιστορία μιας γυναίκας που, χάρη στην υποστήριξη των μεντόρων και των ανθρώπων που την πίστεψαν… μαζί με πολλή σκληρή δουλειά και αφοσίωση, έφτασε τελικά εκεί που ήθελε να φτάσει», πρόσθεσε.

Η Leigh-Anne Pinnock ανέφερε ότι είναι ευλογημένη που είχε μια επιτυχημένη δισκογραφική καριέρα, είναι τόσο ικανοποιητικό το γεγονός ότι αναγνωρίζεται το έργο της ως ακτιβίστρια για τη φυλετική ισότητα και τον αντιρατσισμό.

«Παράλληλα με τη μουσική μου, είναι ένας ρόλος που κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο σημαντικός για εμένα», υπογράμμισε.

Leigh-Anne Pinnock

Η Leigh-Anne Pinnock ολοκλήρωσε την ομιλία της με ένα εμψυχωτικό μήνυμα προς τους αποφοίτους του πανεπιστημίου.

«Το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί για όλους τους φοιτητές που αποφοιτούν εδώ αυτή την εβδομάδα. Είτε ο στόχος σας είναι να επιτύχετε στις παραστατικές τέχνες, το σχέδιο, τη νοσηλευτική, την αεροπλοΐα, τις επιχειρήσεις ή τη νομική, το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να πιστέψετε στον εαυτό σας και να περιβάλλετε τον εαυτό σας με άλλους που πιστεύουν σε εσάς», είπε.

«Γιατί με σκληρή δουλειά και ίσως λίγη τύχη, οι στόχοι σας είναι εφικτοί», συμπλήρωσε.

Η Leigh-Anne Pinnock είναι συνιδρύτρια της φιλανθρωπικής οργάνωσης The Black Fund και έχει δραστηριοποιηθεί δυναμικά σε θέματα ισότητας και αντιρατσισμού.

Στην τελετή τη συνόδευσε ο μακροχρόνιος φίλος της Jay Blades, ο οποίος είναι ο πρύτανης του Buckinghamshire New University.

Διαφήμιση

Ο Jay Blades δήλωσε για την τραγουδίστρια: «Η Leigh-Anne δεν θα μπορούσε να το αξίζει περισσότερο. Δεν είναι μόνο ένα απίστευτο ταλέντο, αλλά χρησιμοποιεί επίσης την πλατφόρμα της για το καλό της κοινωνίας και δεν έχει ξεχάσει ποτέ τις ρίζες της».

«Είμαι τόσο υπερήφανος για όλα όσα έχει επιτύχει και ήμουν ενθουσιασμένος που ήμουν εδώ σήμερα για να δω την αναγνώριση του έργου της. Έχω υπάρξει μέντορας μερικών ανθρώπων, οπότε αυτή είναι σίγουρα μια πραγματική στιγμή που κλείνει έναν κύκλο και για τους δυο μας», πρόσθεσε.

Ο καθηγητής Nick Braisby, αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου, σχολίασε: «Σήμερα το BNU γιόρτασε τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα της Leigh-Anne Pinnock και την προσωποποίηση των αξιών της ισότητας, της κοινότητας και της συμπόνιας που αντικατοπτρίζουν αυτό που πρεσβεύουμε εδώ στο Buckinghamshire New University».

Σύμγφωνα με τον ίδιο, η Leigh-Anne Pinnock «ας υπενθυμίζει ότι οι φωνές μας έχουν σημασία και ότι έχουμε τη δύναμη να δημιουργήσουμε θετικές αλλαγές στις κοινότητές μας».



[ad_2]

Source link