Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

KAYTRANADA και Anderson .Paak ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Twin Flame» – Hit Channel

Written by on 9 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Η πρώτη κυκλοφορία του KAYTRANADA για τη φετινή χρονιά.

Ενώ συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε όλη τη Βόρεια Αμερική, συνοδεύοντας τον The Weeknd στην περιοδεία του «After Hours Til Dawn Tour», ο KAYTRANADA κυκλοφορεί την πρώτη του μουσική πρόταση για το 2022 με το single «Twin Flame» με τη συμμετοχή του Anderson .Paak.

Το single συνοδεύεται από ένα ασπρόμαυρο music video το οποίο ακολουθεί τον KAYTRANADA και τον Anderson .Paak σε ένα πάρτι σε αποθήκη, όπου είναι ανεβασμένοι σε μια σκηνή που κρέμεται πάνω από τους παρευρισκόμενους.

Το «Twin Flame» κυκλοφορεί από την RCA Records / Sony Music εν μέσω μιας χρονιάς όπου αποδείχθηκε ότι το όνομα του KAYTRANADA έχει γίνει συνώνυμο της ίδιας της dance μουσικής.

Από τις sold out headline περιοδείες του στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη μέχρι την κυριαρχία του στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, όπου ήταν αναπόσπαστο κομμάτι των επιδείξεων των Rick Owens, LOEWE, Jacquemus, Reese Cooper και άλλων και την επίδρασή του στο άλμπουμ «Honestly, Nevermind» του Drake, ο KAYTRANADA ήταν πανταχού παρών φέτος παρά το γεγονός ότι μόλις τώρα κυκλοφόρησε το πρώτο του single για το 2022.

Ο KAYTRANADA έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο ξεχωριστούς σύγχρονους DJ/παραγωγούς παγκοσμίως.

Πέρυσι, ο KAYTRANADA κυκλοφόρησε το περίφημο EP «Intimidated» με το ξεχωριστό ομότιτλο τραγούδι με τη H.E.R., το οποίο παρουσιάστηκε ζωντανά από τους δύο καλλιτέχνες στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon, το «Be Careful» με τον Thundercat και το «$payforhaiti» με τον συμπατριώτη του Αϊτινό καλλιτέχνη Mach-Hommy που ραπάρει στα κρεολικά.

Επιπλέον, μόλις έγιναν sold out οι δύο διαδοχικές συναυλίες του KAYTRANADA τον Σεπτέμβριο στο «The Brooklyn Mirage» του Μπρούκλιν, το οποίο έχει φιλοξενήσει πολλά από τα πιο αξιόλογα ονόματα της dance μουσικής από τότε που επέστρεψαν τα live shows.

Ωστόσο ο KAYTRANADA είναι ένας από τους λίγους καλλιτέχνες που έχουν καταφέρει να σημειώσει δύο φορές sold out στον χώρο χωρητικότητας άνω των 5.000 ατόμων από τότε που άνοιξε.

[ad_2]

Source link