Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Έγινε πιλότος και μάνα 3 παιδιών!

Written by on 9 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Η αλλαγή πορείας της γυναίκας που γνωρίσαμε ως πολύ επιτυχημένη ηθοποιό μέσα από σειρές όπως το «Φίλα το Βατραχό σου» είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη.

Την Ιζαμπέλα την γνωρίσαμε μέσα από την μικρή οθόνη και η αλήθεια είναι ότι έχει διαγράψει ήδη μια πολύ επιτυχημένη πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Ωστόσο όνειρό της ήταν πάντα να γίνει πιλότος κάτι που και κατάφερε να κάνει πράξη κατά την διάρκεια της πανδημίας!

Μιλώντας στο παρελθόν στο TLIFE, μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει το όνειρό της.

«Είναι ένα όνειρο που είχα από πολύ μικρή και αποφάσισα να το υλοποιήσω πιο μεγάλη. Είχα πάντα στο μυαλό μου ότι ήθελα να γίνω πιλότος. Είμαι πολύ τυχερή γιατί στη ζωή μου, μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω και τα δύο πράγματα που αγαπάω» αποκάλυψε ενώ στην συνέχεια τόνισε πως: «Εγώ χρόνια τώρα πετούσα ερασιτεχνικά και μέσα στη κρίση αποφάσισα να το δω επαγγελματικά. Και έτσι το ξεκίνησα. Για να γίνεις πιλότος πρέπει να το σπουδάσεις. Θέλει αφοσίωση και κόπο. Χρειάστηκα 2,5 χρόνια έντονου διαβάσματος και θυσιών. Είναι ένας νέος κόσμος για μένα, πάρα πολύ ενδιαφέρων, σύνθετος, περίπλοκος και μαγευτικός ταυτόχρονα. Θέλει υπομονή και πάθος. Για μένα αυτά είναι απαραίτητα συστατικά».

Στην συνέχεια είπε πως είναι αρκετά απαιτητικό να είσαι πιλότος αλλά και να έχεις τρία παιδιά, ωστόσο είπε πως καταφέρνει να τα συνδυάζει καθώς οι φορές που χρειάζεται να διανυκτερεύσει αλλού είναι ελάχιστες!



[ad_2]

Source link