Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Kane Brown και H.E.R. συνεργάζονται στο νέο single «Blessed & Free»

Written by on 3 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

«Ευλογημένοι και ελεύθεροι», δηλώνουν οι δύο καλλιτέχνες.

Ο αστέρας της country μουσικής Kane Brown και η R&B τραγουδίστρια και τραγουδοποιός H.E.R. συνεργάζονται σε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Blessed & Free».

Το «Blessed & Free» έχει μια ομοιότητα ως προς το ύφος του με το αισθησιακό και μελαγχολικό R&B στιλ της H.E.R.

Ο Kane Brown αναλαμβάνει το πρώτο κουπλέ, όπου τραγουδά για τις «παλιές ημέρες, τη σκόνη και τα όνειρα» που τον ταλαιπωρούν, ενώ η H.E.R. αναλαμβάνει τα ηνία στο δεύτερο κουπλέ, καθώς το beat πέφτει.

Οι δυο ταλαντούχοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους στο ρεφρέν του «Blessed & Free».

«Οπότε δεν βασίζομαι σε τίποτα / Μην σταματήσεις ποτέ να τρέχεις / Δεν βλάπτω κανέναν, γι’ αυτό άσε με να είμαι / Έχω καλές προθέσεις, δεν χρειάζομαι τις ευλογίες σου / Ναι, είμαι ήδη ευλογημένος, ναι, είμαι ήδη ευλογημένος και ελεύθερος», τραγουδούν.

Την παραγωγή του «Blessed & Free» φρόντισε τη αμερικανικό δίδυμο των Take A Daytrip, που αποτελείται από τους Denzel Baptiste και David Bira, ενώ τη συμπαραγωγή του τραγουδιού συνέδραμε ο Russ Chell.

Η δισκογραφική συνάντηση του Kane Brown και της H.E.R. κυκλοφορεί μαζί ένα μουσικό βίντεο ασπρόμαυρης αισθητικής που γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του βραβευμένου με ACM και CMT Music Award, Alex Alvga.

Το «Blessed & Free», που κυκλοφορεί από τη Sony Music, είναι ακόμη μία προσθήκη στις μουσικές συνεργασίες στις οποίες έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα ο Kane Brown, όπως το «Memory» με τον blackbear και το «Famous Friends» με τον Chris Young.

[ad_2]

Source link